Můžu jít na injekci na odblokování zad při kojení?

cherie24
1. únor 2021

Holky prosím akutně o radu. Asi před hoďkou jsem vyběhla rychle za malou a jak jsem sebou cukla, tak jsem si totálně zablokovala záda. Bolest šílená, nemůžu pohnout hlavou ani na jednu stranu a zvednout ruku nad rameno a bolí mě každý sebemenší pohyb. Přemýšlím jestli jet nebo nejet na pohotovost a jestli by mě vůbec mohli dát něco na bolest, když kojím. Nemáte nějakou radu co s tím? Teď malá spí a já ležím nehnutě a bolí mě i jen představa, že sebou pohnu. 🙈

j.a.n.i
1. únor 2021

@cherie24 Brufen v pohodě můžeš, ale nevím, zda bude mít nějaký účinek na zablokovaná záda.

lazoplazo
1. únor 2021

@cherie24 mně řekli při kojení na pohotovosti max paralen... já se nemohla ani postavit, tak jsem nakonec do injekce šla a kojení ukončila. Moje fyzio pak ale říkala, že to nutné nebylo, že to nebyl typ injekce obsahující kortikoidy a mohla jsem kojit dál 🤷🏻‍♀️

alusekf
1. únor 2021

Mně tenkrát na pohotovosti injekci pichli, ikdyz jsem kojila

goovana
1. únor 2021

@cherie24 existují kolagenove injekce
Zkuste mrknout jestli nemáte někde v okolí
Za mě super a hned to působí

jakreb
1. únor 2021

@cherie24 Kamoska ma Bechtereva. Porodila oddojcila dve deti s injekciami...Deti su v poriadku.Cize nejaká lokálna injekcia na to aby si bola v poriadku dieťatu určite neublizi. Ked tak nedojci 24h....Spokojna matka=spokojne dieta.