Musím furt jíst, i když nemám hlad....

nock
18. únor 2024

Zdravím, mám neustálé nutkání něco jíst. Najím se jídla, jsem plná a už nemůžu a za 10 minut si dám další jídlo. Jim víc než můj chlap... (Nepřibírám) vždycky jsem jedla hodně ale takhle hodně ještě ne. Furt musím něco jíst i když nemám hlad...

nanyh
18. únor 2024

Jsi šťastná žena. Gratuluju😀

nock
autor
18. únor 2024

@nanyh nevím jestli bych to měla brát jako štěstí 😂 zatím nepřibírám 😂😂😂

palja
18. únor 2024

@nock a nejsi těhotná? Já jsem to tak měla v těhotenství.. A máš to až teď nebo si to tak měla vždycky?

titina12
18. únor 2024

Hlad je převlecená žízeň 🙂 se říká 3)

reeeza
18. únor 2024

To je asi psychického rázu. Nutkání se něčím zasytit, naplnit, potěšit, utěšit...

Popřemýšlej o co může jít a zkus si to dodat jinak, zdravě, jinak budeš ta pár měsíců či let takových návyků nezdravá a nešťastná hrouda.

cilkat
19. únor 2024

Nepomohla by žvýkačka? Já mám třeba hodně potřebu mít prostě něco v puse. Žvejkačka obvykle zabaví do doby, než mám skutečně hlad.
Další možnost je, že ti chybí nějaký minerál nebo vitamín a tělo se ho snaží prostě někde najít.

martulka88
19. únor 2024

Já bych hledala důvod proč to tak je. Stalo se v tu dobu něco? Pokud ne, tak bych hledala i možnost zdravotního problému. Ono je jíst a "jíst",

hasara33
19. únor 2024

@nock nech si zkontrolovat štítnou žlázu 😉 nebo to vidím na tasemnici 🤔😁

berynka
19. únor 2024

Štítná žláza 🤔

gdpr
19. únor 2024

Ja by som si dala vyšetriť štítnu žľazu ak máš pocit, že máš kalorický nadbytok a nepriberas to nie je v poriadku. A aká je tvoja aktivita? zhodnotenie, ze ješ viac ako chlap je k ničomu podstatne je koľko z prijatých kalórií spalis. Dám príklad chlap pracuje v kancelárii a nešportuje, príde domov sadne za TV, do roboty a z roboty ide autom žena pracuje tiež v kancelárii ale 2x do tyzdna cvičí pilates a 2x ide behat 30-60min., kazdy den stravi prechádzkou hodinu-2 so psami, co myslíš kto bude potrebovať viac kalórií? Chlap alebo žena?

krisstina93
19. únor 2024

A co jis? Já mám třeba takové nutkání, když jim prázdná jídla, cpu hodně sladkosti, ale málo bílkovin, pak mám porad hlad. Případně z nudy, když nemám do čeho píchnout, tak hledám co bych sezrala :D