Moucha v jídle - 17. týden těhotenství, mohu něco chytit?

janina92
18. čer 2018

Ahoj holky, stala se mi taková blbá věc..jsem v 17 tt, a dneska jsem snědla asi čtvrtinu z jídla (guláš), ve kterém byla mrtvá moucha 😔 co se může stát? Asi trochu hysterčím co? Ale já se musela zeptat 😁 děkuju 😘

ssandy
18. čer 2018

@janina92 jako vazne? Muzes z toho mit tak leda nocni muru.🙂

vanea
18. čer 2018

Troška proteinů no, myslím že se ti nic nestane ;) stát se může jen to, že se ti teď o tom bude zdát:D

janina92
autor
18. čer 2018

@ssandy Trošku mám 😁 pardon ale mě to nedalo 😂

bonavoxa
18. čer 2018

@janina92 Tělo si poradí. Ale chápu. Já kdysi volala na toxikologickou linku, když mi miminko snědlo tu jedovatou asijskou berušku. Tehdy mi řekli, že je tomminimum toxinů a tělo si poradí.

janina92
autor
18. čer 2018

@bonavoxa No tak to bych se taky nervózní 😏 ale děkuju moc za zprávu, už jsem klidnější, něco takového jsem potřebovala slyšet 🙂🌸

cherris
18. čer 2018

Mě malý sežral masařku, co našel pod oknem, když mu bylo tak osm měsíců, zatím je dobrej... Budou mu dva😁

janina92
autor
18. čer 2018

Tak to je taky pěkný scénář,.. je pravda, že tyhle věci člověk neohlídá, někde v krámech nebo restauracích tam taky určitě na jídle sedávají mouchy, a nic se nestane..tak snad dobrý 🙂👍

priefi
19. čer 2018

@janina92 chapu Tve obavy, kdo vi, co pred tim papala, na co vse skakala... neni to sranda... pokud to nebyla masora, ale klasicka mala muszka, tak tech vdechnes behem dne a noci ani nevis kolik. Pokud masora, muselo to byt dost nechutne. Ale kdo vi, kdy se tam dostala. S ohledem, ze gulas byl teply, tedy predpokladam, ze jsi ho jedla ohraty, nemas se ceho bat 😉

snahnah
19. čer 2018

Spíš bych se bála toho guláše, že v něm moucha umřela, nebyl otrávený? 😂

janina92
autor
19. čer 2018

@snahnah Jo tak to nevím, ale manžel i tchán žijí 😁, každopádně jsem se radila na stránkach s lékařkou a napsala toto (foto)

janina92
autor
19. čer 2018

@priefi nechutný to bylo 🤮 bylo mi pak dlouho špatňe 😏😁

biedronka10
19. čer 2018

Tuhle jsem litala. Mala sedela na podlaze a podivala jsem se po ni jak neco kroupe. Strcila jsem ji prst do pusy a zacla vytahovat zbytky plostice. A jak ji to chutnalo, jeste se vztekala ze ji to rvu z pusy. Vysledek to melo takovy, ze ja se z toho pozvracela. Jsem na pojidani hmyzu tak trochu hakliva, i kdyz ho nesezeru zrovna ja 😀

janina92
autor
19. čer 2018

@biedronka10 To je dobrý 😁 a že jí to ještě tak chutnalo 😂👍

biedronka10
19. čer 2018

@janina92 no jasne proteiny. To ona se uz cvici na dobu kdy nebudem mit co zrat a vsichni budem honit cervotoce za tramy 😀 jen ja nevim co budu delat. Asi se budu chodit past.

barchen
19. čer 2018

@janina92 Vůbec nic 🙂. Každý člověk v ČR sní ročně několik desítek kusů hmyzu. Od brouků, mušek, much, červíků, larviček...V čerstvém ovoci, v zelenině, pak často i tepelně upravené, jakmile jí něco někde mimo domov (restaurace, firemní jídelny, fastfood, zmrzlina..). Měli jsme to ve škole 🙂 Větší respekt by lidi měli mít před bakteriemi v neumytých, špatně umytých, špatně tepelně upravených potravinách nebo i neoloupaných potravinách. Z toho jsou nemoci, průjmy, rýmy, chronické záněty ale bohužel to může končit i tragicky, viz rok 2011 epidemie EHEC v Německu a 50 mrtvých . A španělské okurky v tom byly nevinně...

35_a_budu_mamka
19. čer 2018

@janina92 To verim, ze Vam bylo zle. Ja ji jednou mela v testovinach v restauraci. Dostala jsem za to od nich panaka, asi na vypaleni cerva😂 Urcite se nebojte😎ale je to blebleble😜

janina92
autor
19. čer 2018

@35_a_budu_mamka moc děkuji za uklidnění 🌸 jj panáka bych si dala kdyby nebylo prcka 😁 a je zajímavý, že předtím se mi takové věci nestávali a teď v těhu ano 😁

janina92
autor
19. čer 2018

@biedronka10 kolikrát do nich člověk nenacpe zeleninu a podobné zdravé věci, ale brouka měla jak čokoladku 😂

janina92
autor
19. čer 2018

@barchen moc děkuju za odpověď 🙂 teď už jsem klidnější 🌸

biedronka10
19. čer 2018

@janina92 tak ono se to hybe a je dobrodruzny. Inu clovek je od prirody lovec 😀

rexinka
19. čer 2018

@biedronka10 U Tvých komentářů se opravdu bavím 🙂

biedronka10
19. čer 2018

@rexinka tak clovek nemuze byt porad vazny. Nektery veci je nejlepsi vyhodnotit sarkasmem a humorem. Brat uplne vsechno vazne, tak uz me to porazi do skarpy 😀

rexinka
19. čer 2018

@biedronka10 Jj, moje řeč 🙂