Mate prosim nekdo zkusenost?
Od porodu (pres 5 let) obcasne trpim na motani hlavy. Ale posledni tydny je to uplne silene 😪 porad se mi mota hlava, at se vyspim celou noc nebo me dite vzbudi, to na to nema vliv. Myslela jsem si, ze je to horm.vykyv-MS, ovulace, ale je to proste porad.
Ohnout se nebo rychly pohyb dolu je uplne nepredstavitelne. Tahne me to doprava a cely den se mi zaviraji oci, dneska jsem si uz musela sednout pri vareni.
Drive jsem to doktorovi rikala, ale jen mavnul rukou.
Zase budu jako hypochondr, kdyz tam pujdu 🥴
Ach jo 😪 pomuze mi neco a co? Fyzio?
Dekuju
já mám te něco podobného, bolesti na hrudi, dokonce i prsa mě boli, tak jsem letela na mamograf vystrašená. Motá se mi hlava a jsem strasně unavená. Nakonec vyšetření krve a dr, že musím byt strašně unavena.
Mám prý anemie - chudokrevnost a pomalu žádné déčko. Nasadil mi lečbu tak uvidíme.
@iv1983 muzu se zeptat, jakou lecbu? Dekuju
No železo a vitamin D na předpis, po měsíci mám dorazit na krev zda se to lepší.
Ale u Vás to může být uplně něco jiného, no chce to na vyšetření raději
@iv1983 jasne, dekuju moc 🤗
Ahoj , manžel měl něco podobného , neustále se mu motala hlava , když jsem ho hnala k doktorovi tak samozřejmě pusu plnou keců že je to únavou a nevyspání atd atd
. Jo nakonec nemohl zvednout ani dceru z podlahy aniž by malém nespadl .. tak si tam došel a zjistili mu zánět v uchu který je zasahuje až do mozku -centrum rovnováhy .
Následovala operace a je v pohodě .
Mimochodem to ucho ho vůbec nebolelo .
@andulka007 dekuji za odpoved
Ja vcera byla urgent u rehabilitacni doktorky, ktera rekla, ze mam bloklou krcni pater, komplet celou me prokrupala, strasne to bolelo, chtelo se mi blinkat, malem jsem tam omdlela, nebo jsem mela pocit, ze mi upadne hlava 😵💫 v pondeli mam znovu prijit a ze si rekneme, zda to nejak zabralo nebo to budeme resit dal
Motani hlavy stale mam, ale pry to k tomu ted 3 dny 'patri'
Tak uvidime
Dekuji
chtělo by to dovyšetřit, od čeho to je. Může to být od kamínků ve vnitřním uchu, po problém s páteří, přes stres.. Zkus najít na netu Epleyho manévr na kamínky ve vnitřním uchu, pokud to nezabere, zašla bych na neurologii. (pokud to trvá takhle dlouho, taky by to chtělo i kvalitní vyšetření -rtg nebo mag. rezonanci, aby sis fyzioterapií ještě neublížila)