Motání hlavy, špatné vidění. Měl někdo něco podobného?

15. kvě 2023

Ahoj, už par dni se mi motá hlava ale rovnou od rána do vecera a ani nechválí to nepřestane, do toho se mi motaji i oči, mám to takové rozostrene a mám pocit jakobych měla těžké oči, nebo tlak za očima. Proste di připadám, jakobych měla nonstop kocovinu. V noci je to dokonce horší. Když vstávám k synovi, tak se musím i něčeho chytit abych neupadla a když se k nemu naklonim do postýlky, tak se mi motá tak, ze skoro nevidím. Když koukám do mobilu, tak je to horší a uolne mě bolí oči a nejde mi nic přečíst. Nevím jak to všechno mám popsat ale je to hrozny, a dost mě obtěžuje. Za par dni se chystám na preventivní prohlídku, tak se zminim doktorovi, ale netuším zda to je očima a je potřeba jít na ocni nebo necim jiným. Neměl někdo něco podobného ?

helen_h
15. kvě 2023

Ty obtíže nejsou vůbec sranda, určitě bych dr. minimálně zavolala co nejdříve.
Každopádně takovéto obtíže umí udělat i zablokovaná krční páteř, dokonce člověk v oblasti krku blokádu nemusí bolestivě cítít a umí to udělat až tyto potíže neurologického charakteru.
Také to ale může být cokoli jiného, určitě se vydat k lékaři. Alespoň tlak jste si měřila??

werik153
15. kvě 2023

Tohle může být úplně banální věc a nebo taky velice vážná. Rozhodně bych nečekala a šla k lékaři.
Může jít s největší pravděpodobností o skřípnutí nervů v krční páteří, nebo to může být taky od nějakého výrůstků v hlavě.
Měla jsem podobné příznaky 2x. Jednou to byl právě skřípnutý nerv...a po druhé to byl tlak 240/160 od preklampsie ( nemoc v těhotenství) a to jsem již byla v nemocnici hospitalizovaná.

autor
15. kvě 2023

@helen_h já jsem objednána k doktorovi za dva dny, tak jsem myslela ze bych už zvládla počkat a tlak jsem měřila a je v pohodě.

autor
15. kvě 2023

@werik153 já jswm objednána za dva dny k lékaři, tak jsem myslela, ze bych pockala a rovnou mu ro tam řekla. Je pravda, ze se zady a krkem mám problémy dlouhodobě, mám kyfoskoliozu a za krkem mě bolí pořad.

terryfoxx
1. bře 2024

Mohu se prosím zeptat, jak jste dopadla? Mám něco podobného. Dekuji 😊

carrie_b
1. bře 2024

Aktuálně jsem na tom úplně stejně. Dnes jsem se chtěla objednat alespoň k očnímu, jestli za tím nemůže být zhoršený zrak, a dostala jsem termín v srpnu. 😒

autor
9. bře 2024

@terryfoxx dobrý den, u všech doktoru bylo všechno v pořádku. Řekli mi, ze to muže byt od krční páteře. V ruhle chvíli je to lepší ale občas se to i tak stane. A také se mi rozjel tinnitus, tak nevím, jestli to nemůže mít souvislost.

autor
9. bře 2024

@carrie_b to mě mrzí😫. Mě na nic nepřišli ani na očním ani jinde, prý nejspíš od krční páteře. V tihle chvíli je to lepší ale občas se stane i tak. Rozjel se mi k tomu i tinnitus, tak nevím, jestli to nemůže mít souvislost.

terryfoxx
10. bře 2024

Děkuji za odpověď. Byla jsem u doktorky a mám to prý od krční páteře. Dala mi léky a mám si zajít za fyzioterapeutem. Držím Vám palce, ať je vám také lépe. Hezký den.

adelisss
10. bře 2024

Jednou jsem měla migrénu s aurou. A před tím jsem měla rozostřené vidění a hučení v uších. Nevím, od čeho to bylo. Ale pomohlo ticho a tma, když se ta migréna rozjela.