Ahoj všichni 🙂
Chtěla bych se s vámi poradit, zda nemá někdo podobný problém a nenašel něco, co by pomohlo :/ Ještě před otěhotněním u prvního dítěte jsem měla jako asi každá žena při MS bolesti. Pak jsem začala mít závratě, ale jen tehdy, když jsem se podívala očima někam do strany, většinou do pár dní přišla ms, bylo mi prostě tak nějak divně, ale nic, co by se nedalo vydržet. Ovulaci jsem na sobě nepoznala předtím nikdy. Teď jsem přes 2 roky po porodu a od března 2017 mám poovulační bolesti. To jsem si ověřila až teď v lednu díky ovulačním testům, předtím jsem chodila po doktorech, co se děje, protože to bylo pokaždé jindy (takže se mi ovulace někdy posunuje, i když mám cyklus + - 30 dní). Před MS se mi objevuje nevolnost, motání hlavy - klidně i 14 dní před samotnou menstruací. Naštěstí to není každý den celých 14 dní, ale sem tam nějaký den to přijde. Do toho se přidala bolest v kříži. Ale nijak jsem to neřešila, nějak jsem to vždy vydržela. Ale teď mám motání hlavy i před ovulací a bolest v kříži taky. Neexistuje něco, co by mohlo ty příznaky zmírnit? Antikoncepci brát nechci, protože bych měla ráda ještě druhé miminko. A ani jsem ji nikdy nebrala a ani nechci, nechci do sebe cpát hormony :/ Nemá tu někdo podobný problém? Nepomáhá vám na to něco?
Děkuji moc za případné rady..
Jsem ráda, že se aspoň jeden člověk ozval 😀 Takže Vám děkuji 🙂
O tom kontryhelovém čaji poslední dobou slyším chválu, ale spíš z hlediska toho, že zmírňuje silnou menstruaci a zmírňuje menstruační bolesti. Ale že by pomáhal i na předovulační a předmenstruační stavy? To nevím :( ALE nezbývá mi nic jiného, než to zkusit, že?
Taky se právě bojím, jak budu takové stavy zvládat v práci. Někdy se to dá vydržet, ale někdy se motá hlava tolik, že mi je z toho zle a stačí se jen trochu předklonit, zaklonit nebo rychleji otočit a už sebou málem praštím :/ Doma s dítětem musí člověk také fungovat, ale svým tempem, kdežto v práci, to je horší :/ Moc fíglů právě není, možná ta antikoncepce, ale do ní se mi opravdu nechce :(
Dobrý den, mám bohužel podobné problémy, k tomu od druhého porodu velmi silnou menstruaci. Navíc mám nízký tlak-v podstatě jsem většinu měsíce jak mátoha. Děsí mě, jak tyto stavy budu jednou zvládat v práci, tak jsem zapátrala a začala jsem pít kontryhelový čaj (teprve druhý cyklus, 1x denně, pokud chcete otěhotnět, tak se má dělat v užívání pauza) a musim zaklepat, zdá se to lepší, anebo si to vsugerovávám😀
Každopádně za zkušení to stojí.
Držím palce🍀 A diskuzi budu ráda sledovat, abych se dozvěděla další fígle 🙂