Dobrý den chci se jen zeptat zda stě to tak náhodou někdo měl taky .. mám mononukleozu 11dni jsem měla horečky do 39 a tet 3 den zvýšená teplota do 37.6 je to známka toho že se to lepsi nebo mám volat radši doktorce popřípadě jak dlouho vám to ještě trvalo
Já jo měla tenkrát a jeste. Po několika letech horší jaterní testy.
Únava hrůza, když je stres nebo moc práce propukne to znova znova a znova nikdy to z těla nezmizi šílený peklo.
Doprocuji nedělám reklamu. Coriolus od mycomedica
. Postavil mě na nohy!!
@bambule478 já ležím 12 dní v horečkách tet už teplotách jinak hodně piju jim abych se nezhoršovala .. mám už ale trošku strach že se to nezlepšuje ..už jsem zoufala
Hlavně odpočívat!!!
Zkuste zavolat Dr 🙂 chtělo by to podpořit imunitu hlavně zkuste na internetu se podívat na Wobenzym
Mononukleóza se léčí i půl roku..je to infekční onemocnění..onemocnění které je vážne. Je nutná dieta, klidový režim. Chodí se na kontrolní jaterní odběry.. Jinak ty horečky můžou trvat týden, dva.. Synové měli mononukleózu minulý rok na jaře. Nesměli tři měsíce sportovat. Měli krvave červené oči, horečky víc jak týden dost vysoke, boule za ušima.. po třech týdnech při zvýšené námaze zase horecky. Je to nemoc kdy to chce čas, nic se neuspecha. V některých případech se podávají léky, záleží jak jsou na tom jaterní testy
Průběh bych konzultovala se svým lékařem ke kterému chodíš na jaterní odběry, kontroly se dělají odběry, záleží na každém Dr jinak.
Dobrý den já mononukleózou prošla kolem 15 let a teda průběh šílený krk sem měla tak obsypaný že sem ani polknout nemohla , k tomu teploty vysoké a vyrážka byl to běh na dlouhou trať, minimálně přes měsíc sem se s toho dostávala, každopádně jestli se vám něco nezdá konzultovala bych to z lékařem 🙂