Mohou to být roupy?

17. bře 2021

Prosím o radu a omlouvám se, že píši anonymně, ale je to pro mě velmi citlivá záležitost. Již delší dobu mě trápí svědění konečníku a někdy i pochvy. Především večer, někdy i v noci...Je to velmi nepříjemné. Jiné obtíže nemám a ve stolici jsem si ničeho nevšimla...Mohly by to být roupy?...Nikdy jsem je neměla, takže nevím. Hygienu dodržuju...Jsem z toho úplně nešťastná...

lv
17. bře 2021

Ano

loylii
17. bře 2021

Ano a jako dětem nám mama dělala jidlo s cesnekem. Když jsem měla jako dospěla pocit, ze bych je mohla mít, spolkla jsem stroužek česneku a zapila mlékem. Zabira to.

amazonkajanik
17. bře 2021

Hodně česneku a syrové mrkve a uvidíte 😉

fyii
17. bře 2021

Pokud to jsou roupy tak si pamatuji jako dite, ze nam na to doktorka psala nejaky sirup a nasi mely prasky. Mel bracha hadatka v bobku. Musela se 2x prelecit cela rodina, ten sirup byl hnusnej a hodne, asi proto si to pamatuju. Babsky rady nevim jak jsou ucinny, ale tohle bylo vyresene celkem rychle.

codal
17. bře 2021

Jako klidně se stát mohlo, kór jestli máš děti, tak to mohly dotáhnout ze školy. Nech si napsat sirup, pokud je to ono, do pár dní máš pokoj.

codal
17. bře 2021

Teď jsem jen tak že zvědavosti koukala a asi je i sirup bez receptu.

ruzenka95
17. bře 2021

Sirup nám doma moc nezabral. Jediné lék na předpis ☹️Ale je to tutovka, ze zabere a hned. Na tvým místě bych zavolala dětské doktorce (pokud mas děti) a poprosila o recept. Nám bez problému po tel dohodě poslala erecept.

drzticka81
18. bře 2021

tak deti uz nekolikrat dotahly ze skolky roupy, chytla jsem je i ja: nam byl predepsan vermox -zabral - byla jsem u obvodaka - rikal, ze je to bezne, ze se clovek nema za co stydet. priznaky tomu odpovidaji,plus me i bolelo bricho a chodila jsem cesto na velkou. doporucuje se myt si konecnik -casto, stridat po jednom utreni rucniky, kazdy den povleceni a prosteradlo, vetrat, vysavat,nejist sladke. vermoxem se doporucuje prelecit vsechny cleny v rodine. ma tendence se to vracet. my uzz to meli tak trikrat

jerou
18. bře 2021

Meli je obe holky predloni v lete. Privezli jsme je jako suvenyr z vyskovskeho dinoparku 🙂 ale muzes je chytit kdekoliv. Starsi dcera spatne spala, vrtela se, sahala si na zadek. Ze ji svedi. Za dva dny byli cervici v nocniku. Nasledovalo to hned u mladsi. Zavolala jsem detske a predepsala nam Vermox. A ze se musime prelecit vsichni. Holkam to zabralo po prvni davce.
Dr rikala, ze cesnek a mrkev a sirup z lekarny zabrat nemusi nebo jen castecne a dojde jeste k vetsimu rozsireni ve streve.
Kdyz jsem ale videla, jak tim dcera trpi, vubec jsem neexperimentovala a dala ji hned ten vermox.

svija
18. bře 2021

Taky doporučuji přeléčit vermoxem. Je na předpis, ale pro doktory běžná věc a nic tim nezkazis. A když se to nezlepší, tak pátrat dál ...

petradova
19. bře 2021

Vermox je na předpis, stejně účinný je i Vermophyt, který je volně prodejný. Zabírá.

terezia10
19. bře 2021

Zavolej si dr pro recept asi to mas už delší dobu je zbytečný nějaké babskké rady