Mohla mě to ATB přejít chuť na cigaretu?

tereza1414
31. srp 2019

Ahoj vim,ze to bude znit divne a nektere z vas na tyhle otazky jsou vysazene ale musim a neda mi to.
Jsem kuracka uz spoousty let.I tehu sem kourila...nikdy sem jsem nezvladla prestat.Kdyz sem byla nemocna tak po dobu nemoci a pak opet do starych koleji(i kava).Ted sem po nemoci beru jeste atb...ale nekourim nepiji kavu(podotknu,ze se citim dobre,opet se staram,vse okolo rodiny.😉Ale poprve v zivote nemam chut ani na cigaretu ani na kavu na nic!!Muj dotaz zni muze to byt s tich atb??Tehu byt asi nemuzu...manzel si dava pozor....Dekuju a nezlobte se.
👍😊😊❤❤❤❤

katarina562
31. srp 2019

Myslím ze to klidně může byt po tech atb ale podle me je spise pravděpodobné to těhotenství .... 🙂

tereza1414
autor
31. srp 2019

@katarina562 myslim,ze tehu byt nemuzu...test sem nedelala ani delat nebudu...prptozw by to bylo spatne...mela sem rentgen,spousty prasku a ted atb.

vitezove
31. srp 2019

Může to být čímkoli. Hormonama, antibiotikama, těhotenství nebo čímkoli jiným. Taky si do toho prostě mohla nějak jen dospět. Držela bych se toho a zkusila přestat, když ti to tělo ulehčuje.

tereza1414
autor
31. srp 2019

@vitezove kazdopadne....ale atb jsem mela mooc a nemoci taky...a ani u tehu sem to nedala...

zelenaesmolda
31. srp 2019

@tereza1414
aha,tak protoze by to bylo spatne tak nebudes delat test?co to je za logiku?
co kdyz tehotna jsi a zjistis to pozde?nechas si (treba) postizene dite,ktere se narodilo jenom protoze jsi byla lina pocurat papirek?

lv
31. srp 2019

Kafe mi v 1. těhotenství taky přestalo chutnat. Pokud dítě nechceš, udělej si test co nejdřív.

tereza1414
autor
31. srp 2019

@zelenaesmolda Neboj uz sem pro test poslala...a drzte palce at je negativ.prosim

tereza1414
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
tereza1414
autor
31. srp 2019

@lv udelam👍

natysnovec
31. srp 2019

@tereza1414 Ja si myslim,ze tehotna nebudes.

katherine177
1. zář 2019

Mě v těhotenství přestalo chutnat kafe a to jsem ho pila 2x denně před těhotenstvim .

barunka1408
1. zář 2019

Paradoxně můj otec silný kuřák od puberty přestal kouřit v 50 ze dne na den po prodělané angine. Proste mu to prý přestalo najednou chutnat. A až do smrti si nezapalil. 🤷🏻‍♀️

3mama
2. zář 2019

Manžel přestal kouřit právě pri angine ,bylo mu tak zlé že ani kouřit mu nechutnalo. Měl velmi silnou anginu,antibiotika okolo 14ti dní. A přestal úplně 😊