Ahoj chtěla jsem se zeptat má po císařském řezu modřiny na jizvě pod jizvou doktoři to nějak nekomentovali dneska jsem si všimla že je mám i na bokách jsou fialovo zelené fakt ošklivé stalo se to někomu a po případě z čeho to může být? 🙂
@journals v porodnici to nekomentovali a nějak jsem na to neměla myšlenky a bylo to jen mírné teď se to rozjelo víc tak mě to zajímá.
Co zvednout telefon a proste jim tam jednoduse zavolat? Kolik dni jsi po porodu?
Tak pochopitelně při operaci dochází ke zhmožděninám a krvácení, může se to stát, jen asi bych na to upozornila nebo se zeptala na kontrole třeba na gynekologii po šestinedělí pro jistotu.
modřiny být můžou gravitací jakoby "stékají" i na stehna, trochu i do boků, dolů. Vybarvují se i 14 dní, postupem času do sebe nasávají vodu z okolí a jsou výraznější.
@klovalka ahá 🙂 u prvního jsem nic takového neměla tak mě to právě zarazilo 🙂 moc děkuji za vysvětlení 🙂
Taky jsem po císaři měla modřiny, je to normální. Myslím že do konce šestinedělí byli pryč.
Proč se na to neptáš doktora?