Ahoj všem, mám za sebou mimoděložní těhotenství, včera udělali laparoskopii, kdy mi museli vzít vejcovod, tam našli uhnizděné vajíčko, vše vyčistili, srovnali tak jak má být. Ted k věci je tu někdo kdo prodělal mimoděložní těhotenství? Za jak dlouho jste se mohli snažit, kdy se vám zadarilo? A vše potom bylo v pořádku? Děkuji všem za odpověď
@marketka5 Ahoj, mam za sebou. Odebran pravy vejcovod, bylo tam uhnizdene vajicko. Po operaci jsem mela narizene sestinedeli bez sexu a pak jsem mela nechat probehnout dva menstruacni cykly, kdy jsme se museli chranit. Hned ten dalsi cyklus, kdy uz jsme se mohli “snazit”, se taky zadarilo 😀 Vse bylo v poradku a ted vedle me lezi ctyrmesicni princezna.
@marketka5 Ahojky, nám trvalo dlouho, než jsem otěhotněla poprvé a to bylo mimoděložní. Odebrali vejcovod a je opravdu dobré vydržet aspoň 6 neděl a aspon jeden mentruační cyklus. Bez sexu si myslím, že ne, to už si nepamatuju. Ale dělá se to proto aby tam bylo všechno zahojené a opravdu dobře připravené pro to miminko 🙂 . A do 4 měsíců jsem byla těhotná. Ono se říka, že když už se zadaří jednou, tak už to jde :D
Tak přeji hodně štěstíčka a trpělivost <3
Mohla bych vědět kolik vám bylo když jste otěhotněly já mám po mimoděložním 4 roky a snažím se třetím měsícem ve 31 letech zatím se nedaří
Taky sem měla mimoděložní mám pryč levý vejcovod snažily sme cca 3mesice po operaci a snažily sme se asi 3-4 roky a nic pak mi našly endometriózu letos sme podstoupily IVF a na druhý pokus se podařilo a v prosinci čekáme chlapečka 🙂.Tak ať se zadari přirozeně 🙂👍🍀
@marketka5 mam za sebou... Loni v květnu odebrán levý vejcovod v něm bylo vajíčko uhnizdeno. A přesně tak jak někdo psal dodržet 6 neděli nechat alespon jeden dva cykly... Pokud chceš cisla tak 4.5 2018 odebrán levý vejcovod 1.8 byla poslední MS a 28.4 se nám narodila krásná a zdrava holčička Darinka...
@marketka5 ahoj, osobní zkušenost nemám, ale známá měla před cca 3 měsíci mimoděložní a také přišla o vejcovod, teď je v 7. týdnu a zatím vše v pořádku takže poté otěhotněla relativně rychle ☺️