Milgamma. Mohu ji užívat, když mám alergii?

21. črc 2024

Ahoj všem,mám alergiu skoro na všechno a taky na arašídy a ráda bych užívala Milgammu,kvuli zádům.Mohu ji užívat,když mám alergii?Četla jsem ve dložení,že Milgamma obsahuhe stopy arašídů.

exbordelar
21. črc 2024

Premyslim, jak by se do farmaceuticke vyrobny dostaly stopy arasidu. Opravdu to pisou v pribalovem letaku?

1pomnenka
21. črc 2024

I kdyby se jim tam na výrobní lince dostaly arašídy, bylo by to mikroskopické množství. Máš takovou alergii, že kdybys pozřela 1 oříšek, budeš se dusit a skončíš v nemocnici? Pokud ne, tak Milgammu N užívej.

autor
21. črc 2024

@exbordelar píšou právě

autor
21. črc 2024

@1pomnenka tak z jednoho oříšku ne.To kdybych snědka tak 100g.Tak myslíš,že mohu?To bych byla moc ráda kvuli zádům

exbordelar
21. črc 2024

Tak jestli nemas brutalni alergii, kdy i nepatrne mnozstvi ti vyvola silenou reakci, tak podle me muzes. Ty musis vedet, jak silny jsi alergik.

autor
21. črc 2024

@exbordelar před několika lety jsem snědla víc jak 100g arašídů a z toho jsem měla alergickou reakci.Pak jsem zkoušela sníst pár arašídů.A právě v příbalovým letáku je psáno,že kdo má alergii na atašídy,tak aby je nebral.Ale když snim pár arašídů,tak v pohodě.A ráda bych je užívala,kvuli zádům no.Asi je tedy prubnu