Ahoj všem,mám alergiu skoro na všechno a taky na arašídy a ráda bych užívala Milgammu,kvuli zádům.Mohu ji užívat,když mám alergii?Četla jsem ve dložení,že Milgamma obsahuhe stopy arašídů.
I kdyby se jim tam na výrobní lince dostaly arašídy, bylo by to mikroskopické množství. Máš takovou alergii, že kdybys pozřela 1 oříšek, budeš se dusit a skončíš v nemocnici? Pokud ne, tak Milgammu N užívej.
@exbordelar píšou právě
@1pomnenka tak z jednoho oříšku ne.To kdybych snědka tak 100g.Tak myslíš,že mohu?To bych byla moc ráda kvuli zádům
Tak jestli nemas brutalni alergii, kdy i nepatrne mnozstvi ti vyvola silenou reakci, tak podle me muzes. Ty musis vedet, jak silny jsi alergik.
@exbordelar před několika lety jsem snědla víc jak 100g arašídů a z toho jsem měla alergickou reakci.Pak jsem zkoušela sníst pár arašídů.A právě v příbalovým letáku je psáno,že kdo má alergii na atašídy,tak aby je nebral.Ale když snim pár arašídů,tak v pohodě.A ráda bych je užívala,kvuli zádům no.Asi je tedy prubnu
Premyslim, jak by se do farmaceuticke vyrobny dostaly stopy arasidu. Opravdu to pisou v pribalovem letaku?