Menstruační cyklus 52 dní. Máte zkušenost?

evulakebula
11. bře 2024

Zdravim, setkal se nekdo s delsim menstruacnim cyklem? Po porodu jsem 2roky,nekojim od rijna,v listopadu mi gynekolog aplikoval nejaky hormon na vyvolani, jelikoz jsem od prvniho otehotneni do ukonceni druheho kojeni ditete,nemela MS. Takze 4,5roku nic. Od listopadu mam MS co 52dni. Presny, ale divny MS. Mam strach,ze mi nefunguje jeden vajecnik a proste MS se nedostavi. Jsem objednana na kontrolu,ale az za dlouho. Mezitim samozrejme ctu vse o tom,ze je to cysta,rakovina apod.

Dekuji za zkusenosti 😉

krisstina93
11. bře 2024

Já to taky měla mezi dětmi podobne, až po třetím dítěti se to srovnalo. Měla sem to ob měsíc, jeden měsíc třeba po 30 dnech a druhy měsíc po 50 dnech. Holt mi asi na jedné straně chodila ovulace později.

inah91
11. bře 2024

Já jsem měla a mám cyklu různě dlouhé, před.detmi i bez ovulace, ale teď měřím a testuju ovulaci, tak vím, že ji mám, akorát pokaždé jindy, tim pádem pokaždé jinak dlouhý cyklus, ale cyklus funguje....
A dodám, že jsem otěhotněla v září 2020 a menstruaci jsem dostala někdy loni, takže 3 roky plus mínus bez ní, jen mezitím dva porody a kojení...

andelka
13. bře 2024

Asi bych zkusila měřit BT, to je nejjednodušší možnost jak zjistit, jestli funguje tělo jak má a jestli a kdy je ovulace. Mně jednu dobu cyklus taky haproval, býval dlouhý 29-43 dní. Ovulace byla různě, 18-31 den. V době, kdy normálně cyklus končí, jsem teprve měla ovulaci.