Dobrý den drahé snažilky,
jdu si k Vám pro radu. Člověk si myslí že když už si tím dva krát prošel, tak už bude příště vědět ale opak je pravdou a zase mě něco překvapilo.
Jsem rok po porodu druhého dítka. Menstruaci jsem zatím neměla. Přibližně dva týdny zpět jsem měla hojný vodnatý výtok, měla jsem pocit jako kdybych se počůrala. Bez zápachu a komplikací.
Myslela jsem si že je to ovulace ale ovulační test jsem si nedělala. Nechtěla jsem se tím stresovat, zadaří-li se. Obě děti máme vymodlená🙏🙏🙏
Nebránili bychom se s manželem třetímu dítku, ale chceme to nechat osudu.
Jenže mě už asi pět dní každý večer bolí podbřišek, jako kdybych to měla dostat. Ráno už bez bolesti a ms nikde. Nikdy před tím jsem to pobolívání tak dlouho neměla. Kolikrát jsem ani nevěděla že ms přišla…
Dnes mě ta bolest až tak vylekala, že jsem začala pomýšlet, zda to není mimoděložní těhotenství a šla jsem si udělat TT (14 dní po výtoku) Ten byl negativní.
Nevím co si o tom myslet. Kdyby mě každý večer nebolel podbřišek tak to neřeším.
Poraďte je to pobolívani způsobené první menstruací po porodu? Nebo myslíte že to má jinou příčinu? Je možné i těhotenství?
Všem kdo dočetl až sem velice děkuju🙏
Budu vděčná za každou Vaši zkušenost a pohled. 🤍
Přeju hezký víkend. 🌸🌞
Káťa
@katabe Může to být i cysta. Nejlepší je zajít na gyn, ať se podívá, zda je vše ok.
Já po druhém porodu měla pocitově nejdřív několik ovulací bez ms, pak jednou lehké špinění místo ms a až pak klasický cyklus. Určitě to může být i rozkolísanými hormony z kojení, nenarostla sliznice tak není z čeho krvácet, ale tělo přesto produkuje menstruační křeče. Dr by mohl vyloučit patologie a dál bych tomu nechala volný průběh, tělo se na cyklus zatím jen startuje.
@martulka88 taky jsem si říkala že v pondělí radši půjdu ale dneska už bez bolestí. Vůbec nechápu. Děkuju za radu, pokud budou zase bolesti. Radši k dr zajdu🙏
Výtok může souviset i se zánětem. Pokud pořád pokračuje, zašla bych na gyndu. Jinak bolest břicha může souviset s kdečím, třeba i s trávením. Tak případně jít i k praktické.