Menstruace po císaři. Kdy jste ji dostaly?

21. zář 2023

Dobrý den,

syn má 22 měsíců, ještě kojim, a ještě nemám menstruaci. Měla jste to některá také tak dlouho? Dnes mám teda zvláštní pocit, od noci se mě brutálně motá hlava, ráno na zvracení. Ale jak se teď malý napil z prsou, tak mě začaly pobolivat vaječníky, tak bych možná tento stav přisuzovala i tomu.
Kdy jste dostali MS po císaři?
Děkuji

1pomnenka
21. zář 2023

Každá to máme jinak, někdo plně kojí a má ms, někdo až měsíc po ukončeném kojení. Třeba už se u tebe něco chystá. První ms po kojení byla nejbolestivější, jakou jsem kdy zažila. Ležela jsem na zemi, bylo mi zle a nedokázala jsem se zvednout.

autor
21. zář 2023

@1pomnenka No já jsem to měla dnes podobne, ale zatím se nic neděje, ale nenapadá mě, čím jiným by to mohlo být. Nikdy se mi hlava celej den nemotala 🤣 ale je fakt, ze jsem od září nastoupila do prace, ikdyz na zkráceny úvazek, jsem tam denně, a malý se převážně kojil po těch třech hodinách, tak ta pauza delší každý den, to mohla asi rozhodit :(

cherie24
21. zář 2023

Mám obě děti císařem bohužel. U první jsem to dostala přesně v jejím roce a u druhé v roce a 7 měsících. Že se něco děje jsem měla pocit asi 3 nebo 4 měsíce předem. 😆

alpakovo
21. zář 2023

Teda to můžu jen závidět..... všechny tři děti císařem a u všech ms dorazila hned první měsíc po šestinedělí. A bylo jedno jak moc a jak dlouho jsem kojila. 🥴🥴

autor
21. zář 2023

@cherie24 jo tak to je dobrý 🤣

autor
21. zář 2023

@alpakovo tak jako já si nestěžuju, byla bych ráda, kdyby to klidně ještě vydrželo

hafika
29. zář 2023

S císařským řezem to vůbec nesouvisí. Spíš s tím, jak moc kojení tvé tělo vyčerpává. Moje máma rodila přirozeně a měla MS chvíli po skončení šestinedělí. Já rodila císařem a poprvé jsem si počkala 9 m, s dvojčaty 15 m. U mě MS přišla, když už jsem děti kojila méně, něco jako ekvivalent 4-5 kojení jednoho dítěte za den.