Menstruace o týden dřív. Čím to může být?

lujhu
5. čer 2024

Ahoj, jsem teď trošku na jehlech protože jsem asi dostala ms o týden dřív , a ještě k tomu k večeru když to od 12 let dostávám vždycky ráno max, dopoledne 😁 a ještě jsem to měla poslední asi rok nepravidelný jako na horský dráze a teď o týden dřív? 🤨😆 krev tam mimořádné moc nebyla jen spíš takový světlý špinění s růžovým ale čekám teda až se to rozjede, Moje poslední ms byla 7/5 a podle ms kalendáře jsem to měla čekat až 11/6 , cyklus mívám 35-40 dní, nevím třeba se my srovnává cyklus? Co myslíte??

leila7
5. čer 2024

Klidne jednou za cas ji driv muzes mit.a pokousite se o mimi nebo ne?nezkousela jsi testik?

lujhu
autor
5. čer 2024

@leila7 pokoušíme, nezkoušela ještě čekala jsem právě na zpoždění

lencaa11
5. čer 2024

@lujhu během života se cyklus může změnit u vás bych za par dní vyzkoušela test

lujhu
autor
5. čer 2024

@lencaa11 pokud se to do rána nezmění na krácení tak zkusím ,

kolunka
5. čer 2024

Zrovna včera jsme si s kamarádkama na kafi postezovaly, že se nám , tedy až na jednu, poslední měsíc hrknul cyklus o pár dní rám či zpět...nějaká záhada

merope
6. čer 2024

Já zjistila, že kratší cykly mívám, když mám 2 ovulace v cyklu. Pokud jsi starší, může to být i příznak blížícího se přechodu (ale jako třeba i několik let před tím).

klpoiu
6. čer 2024

Pokud ses nerozkrvacela a ruzove spineni ustalo,mohlo jit o nidacni krvaceni, to by i casem odpovidalo.
@merope Jak vis,ze mas dve ovulace???

lujhu
autor
6. čer 2024

@lujhu tak uhnízdění to asi nebude , začala jsem dost krvácet , celou noc jsem byla v bolestech 😒

leila7
6. čer 2024

@lujhu njn prisla ms o tyden driv to se hodne stava.

lencaa11
6. čer 2024

@lujhu to vypadá na Ms možná bolestivá skrze cystu možná endo ložisko pokud je to neco co není jako vždy v cyklu

merope
6. čer 2024

@klpoiu Byla jsem zrovna na kontrole na gynekologii a já na doktorku, že vím, že ovulace byla a ona že se chystá. Pak se podívala na druhou stranu - a potvrdila, že ovulace byla na jedné straně a na druhé se chystá. A nevím přesně kdy jak po tom, ale pak tam byl ten třítýdenní cyklus - a protože je občas mívám, tak si to spojuji s tím (a i ty ovulace občas mívám podivné). Vloni jsem pak měla pár cyklů i za sebou, které byly třítýdenní. Podle hladin hormonů to ale ještě není úplně přechod.

lujhu
autor
6. čer 2024

@lencaa11 No není to co mívám, napadají ze mě ani kousky sliznice takový ty větší kusy , to mám vždycky ale teď ne jen čistá krev , přijde my I chuť k jídlu jiná vše bez chutě, vadí mě i některý pachy, a to je většinou při ovulaci 🤷