Ahoj, jsem teď trošku na jehlech protože jsem asi dostala ms o týden dřív , a ještě k tomu k večeru když to od 12 let dostávám vždycky ráno max, dopoledne 😁 a ještě jsem to měla poslední asi rok nepravidelný jako na horský dráze a teď o týden dřív? 🤨😆 krev tam mimořádné moc nebyla jen spíš takový světlý špinění s růžovým ale čekám teda až se to rozjede, Moje poslední ms byla 7/5 a podle ms kalendáře jsem to měla čekat až 11/6 , cyklus mívám 35-40 dní, nevím třeba se my srovnává cyklus? Co myslíte??
Zrovna včera jsme si s kamarádkama na kafi postezovaly, že se nám , tedy až na jednu, poslední měsíc hrknul cyklus o pár dní rám či zpět...nějaká záhada
Já zjistila, že kratší cykly mívám, když mám 2 ovulace v cyklu. Pokud jsi starší, může to být i příznak blížícího se přechodu (ale jako třeba i několik let před tím).
@klpoiu Byla jsem zrovna na kontrole na gynekologii a já na doktorku, že vím, že ovulace byla a ona že se chystá. Pak se podívala na druhou stranu - a potvrdila, že ovulace byla na jedné straně a na druhé se chystá. A nevím přesně kdy jak po tom, ale pak tam byl ten třítýdenní cyklus - a protože je občas mívám, tak si to spojuji s tím (a i ty ovulace občas mívám podivné). Vloni jsem pak měla pár cyklů i za sebou, které byly třítýdenní. Podle hladin hormonů to ale ještě není úplně přechod.
Klidne jednou za cas ji driv muzes mit.a pokousite se o mimi nebo ne?nezkousela jsi testik?