mamky jdu si pro radu jsem 18m po porodu za tu bobu jsem prodelala konizaci cipku ana zacatku roku samovolny potrat tehu neplanovany i prez ochranu.od ty doby beru HA yosefine ale druhy mesic jsem uz nedostala ms delala jsem si test ten negativni mela jsme obcas bolesti jako bych to mela dostat ale takove bolesti ze mi to vystrelovalo az do nohou :( mela jsem obcas mirne krvavy vytok ale nic vic :/ posledni dny mi je desne porad krece unavena hlava se mi mota a proste celkem nejsem ve sve kuzu.dneska je svatek a zitra bych chtela volat k dr aby me co nejdrive vzala.vim jsme blba mela jsme jit davno ale cekala jsme zda dorazi aspon ms ted.muj me chce odvest na pohotovost ale nechci aby ta¨m ze me udelaly hysterku.ma nekdo zkusenost stim ze nedostaval ms a tehu nebyl?
ted to mám taky tak - meškám už 4 den, MS nikde, 11 měsíců po porodu a tt je taky sněhobílý, ty křeče sem měla taky a byly fakt hnusné, tak před 3 dnama skončily a musím se asi radši taky objednat k dr :-/ vždycky mi aspon dočasně pomohl ibalgin
holky ale ja psala ze uz jsem to nedostala druhy mesic to uz by byl test pozitivni zmena ha neni mam porad od zacatku co jsem zacala brat stejnou a bylo to vse ok az na tu ms ted :( a mam strach kdyz me muj veme na pohotovost bude za hysterku ale je fakt ze mi je hur a hur a tam kam chci tam me neodveze
k dr budu volat zitra ale neveme me hned :(
@rulfici4 já moc nechápu, proč chceš jet na pohotovost, když MS nemáš dva měsíce...pokud nemáš ted akutně tak velkou bolest, která se nepodobá menstruační, nevídím důvod jezdit na pohotovst nebo honem k lékaři....normálně bych se ráno objednala a víc to neřešila.....
pokud je bolest tak velká, tak jed....
tehotná ale podle me nejsi, neb test je negativní....a myslím si, že máš jen rozházené hormony....
@rulfici4 já netvrdím že je to v pohode, ale nechápu, proč to řešíš dnes ve svátek....akutní problém je ten, když máš velké bolesti, v tm připadě chápu, že chceš na pohotovost.....ale jinak se na mě nezlob, ale co bys jim tam řekla?? že dva měsíce nemáš MS? a že s tím jdeš ted? A neber t ve zlém...
pokud nemáš dva měsíce MS, ted tě nějak hodně nebolí břicho, ráno normálně zavolej svoji doktorce nebo doktorovi a zeptej se, co máš dělat, jak postupovat...zda máš přijít na kontrolu k nim a popřípadě kdy....
@rulfici4 nehede na to, proč se zlobíš, že tě nevezme hned? Jednak to nevíš a jednak předpokládám, že svému lékaři věříš a víš, že tě vezme podle toho, jak uzná za vhodné,dle tve situace....nebo ho popros, že se necítíš dobře, at te vezme co nejdříve....že máš obavy atd...
i na moji odpoved mi přijde, že reaguješ přehnaně....já to nemyslím zle....
jojo cau bylo mi cti 😀
Já mám, já jsem teda strašně chtěla otěhotnět, MS se nedostavila, tak jsem to brala jako hotovou věc, no a já měla jen zpoždění, asi týden. Pěkně jsem to ořvala. Nemůže to být tou změnou HA ?