Menstruace. Někdo podobně?

6. čer 2023

Dobry den, v sobotu jsem měla pohlavní styk ,trošku jsem zakrvácela nic extra ,ale od té doby stále musím mít vložku . Těhotná být nemůžu manžel si dává bacha.Menstruace by měla být v neděli ted . Břicho pobolívává trošku . Máte někdo taky tak menstruaci pár dní před třeba špinění nebo hned krvácíte ?

lencaa11
6. čer 2023

Ano někdy to bejt může a klidně Ms může přijít dřív to se někdy stane ...

autor
6. čer 2023

@lencaa11 menstruaci mývám nepravidelně ,jen mě děsí to že mám pár dní vždy před menstrací špinění ,ted tedy slabé krvácení a pak 7 dní menstruaci tak zhruba nějakých 10 dní ,no na palici pro mě

lencaa11
6. čer 2023

To bych asi řešila z lékařem tohle by nemělo bejt může to bejt od hormonů až třeba endometrioza ,polyp ,cysta ,myom atd ...

michaelakal
7. čer 2023

Ahoj holky můžete mi prosím někdo pomocí mám polyp delohy 1cm jdu na odstranění. Byla jsem teď pro termín u gynekologa ještě mě prohlidl reklze teď tam moc vidět nejdeme 4dny do ms.ted čtu ve zprávě sekrecne změněné endometrium 15mm je to před ms normální? Nikdo mi nikdy neřekl že bych ji měla nějak vysokou už teď jsem vystrasena z polypu je mi 35. Žádné problémy jinak vůbec nemám ms pravidelna

michaelakal
7. čer 2023

Teda ms pravidelna

tinatina2000
17. srp 2023

Já to mám teď podobný, 4 dny před MS krev a pak až menstruace ....

lencaa11
17. srp 2023

@michaelakal to může dělat ten polyp a nebo hyperplazie endometria to vám řeknou po odstranění hystologie

tinatina2000
18. srp 2023

@lencaa11 a to by nezjistil ultrazvukem nějakej takovej problém ? Děkuji

lencaa11
18. srp 2023

@tinatina2000 já šla na hystologii dělohy před operací a ani polyp nevěděli že mám ale měla jsem vysokou sliznici po hystologii se to ukázalo a ukázal se polyp naštěstí že nemá v sobě špatné buňky pak jsem šla na hysterektomii ( skrz nález na čípku) a z celkové hystologie se zjistilo že polyp tam byl zas a ještě právě hyperplazie endrometria ultrazvuk to na 100% neprokáže to max když se vezme vzorek