Menstruace. Jak to vypadá (bolesti), když to dostanou vaše dcerky?

20. srp 2024

Ahoj holky, prosím vás jak to vypadalo u vás ,když vaše dcerky dostaly své dny? Myslím bolesti(kde),zda zvracely nebo je bolely záda.
Dcera od rána,že ji bolí záda,teď odpoledne přišla s tím,že ji bolí břicho ve spodní části pupku.
Teď jednou zvracela. Vypadá,že jí vůbec nic není. Jen leží zabalená v dece.
Jen dodám je bez TT.
🤷🏼‍♀️ Vůbec netuším. Děkuji za vaše odpovědi.

lencaa11
20. srp 2024

Spíš bych to viděla na nějaký bacil ..

autor
20. srp 2024

@lencaa11 Nic jí ale není. Uklízela,hrála si, skládala prádlo, nic špatného nesnědla,teploty nemá.

lencaa11
20. srp 2024

Někdy tělo řekne že to není ok ..jako bolest břicha bych k tomu přikládala to ostatní ne a teplota bejt vždy nemusí

autor
20. srp 2024

@lencaa11 Tak uvidíme. Doufám.

rayasisu
20. srp 2024

Dceru nemám, ale mě vždy před ms bolí záda, podle toho poznám, že to brzo dostanu. 🤷

kristynasam
20. srp 2024

Z ničeho nic strašně špatně od žaludku (jakože opravdu poslali ze školy domů) bylo x měsíců, možná rok i víc před první MS normální.
Plus bolest hlavy.
Záda už nevím, ale žaludek a hlava nezapomenutelné.

autor
20. srp 2024

A ještě jestli to není úplně nevhodné ale když si uleví tak smrdí jako kanál.😓 Nevím jak jinak to napsat.

merope
20. srp 2024

Já jen - nic to nemusí být - ale minulý týden jsme byli hodně ve vodě, já vždy nejdřív se synem a pak sama - a pak přesně bolesti jak při MS a i trošku záda - podle mě jsem měla náběh na zánět močáku (jsem začla hodně pít, hlídala se a přestalo to).

autor
20. srp 2024

@merope Už po druhé zvracela.

merope
20. srp 2024

Hlídala bych zavodnění a ráno skočila k doktorce.

autor
20. srp 2024

@merope přes den toho vypila dost. Zvracela zatím 2x