Menstruace a velké bolesti. Co s tím?

nikyyyyy
2. lis 2023

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti se silně bolestivou menstruací a dalšími věcmi.
Nikdy jsem takovou ms neměla až poslední 3 měsíce se mi stává, že mě den před ms a pak po celou dobu ms bolí na levé straně žebra chvilkově nejdéle 10 vteřin pak je klid a pak znovu, nebo spíše mezi žebry. Do toho mám první dva dny opravdu silné bolesti v podbřišku, bolest hlavy celou ms a pocit na zvracení (nafouklé břicho apod.) Jsem z toho docela zoufalá, protože mě to dost omezuje v běžným životě a proto se ptám zda s tím někdo nemáte nějakou zkušenost nebo jestli nevíte proč to teď takhle je.. :( nebo jestli by jste mi mohli poradit co s tím. Předem děkuji 🥺

lencaa11
3. lis 2023

@nikyyyyy to bych řešila s lékařem může to bejt endometrioza zde je fb skupinka je tam hodně žen co mají stejné - podobné příznaky určitě vám poradí - https://facebook.com/groups/1381878202123373/

lenerka1
3. lis 2023

Určitě dovyšetřit doktorem, aby vyloučil něco závažného. Jinak doplnit hořčík, ale něčím kvalitním, dobře vstřebatelným. Já beru malát, taurát a bisglycinát.