Ahoj holky chtěla jsem se optat za jak dlouho se vám srovnala menses. A začala být zase dochvilná ? Je mi jasný že to nebude hned a že každá jsme jiná ale tak pro představu? V prědchozích mens. jsem měla tak 2-3dny zpoždění a dnes je to už 5 dní a stále nic, po porodu už nemám ani žádné signály že se to blíží. Achjo ať už to příjde 😂
Moje teta dva měsíce po porodu nechtěně otěhotněla. Menstruaci přitom prý vůbec neměla a necítila na sobě ani to, že je těhotná 🙂.
Hned, dostala jsem to hned za týden po šestinedělí, šílená otravaaaaa😒
@titina12 po šestinedělí se přesně po měsíci dostavila první MS,, na kontrole jsem se nechala napsat nehormonalni antikoncepci a nebyl týden v kuse že bych MS neměla, a jak silnou.. jelikož už nekojim (mimco 5 mesicu) mám již hormonální antikoncepci první plato a i přesto mám za to plato, poslední týden mi chybí do vybraní 2 MS, ale už ne tak silnou.. nechci strašit, jen říkám svůj příběh, že každý to má asi jinak.
Prvu ms po porode som dostala po 14 mesiacoch.. asi az od 5.cyklu to uz ide podla hodiniek, prvy cyklus napr 38 dni, druhy35, treti 31 atd az sa to zrovnalo na klasickych 28
Po obou porodech jsem dostala MS po roce a něco a hned byla pravidelná.
Ms přišla se zavedením příkrmů (cca 2 měsíce od prvního sousta), a pravidelně začala chodit po třech cyklech. Kojím stále, jsem téměř rok a půl po porodu.
U prvorozeneho se ms rovnala skoro rok... teď u druhého naskocila vlastně hned pravidelná... za to téměř ve třech letech syna.
Já to mám teda nepravidelné odjakživa, ale po prvním porodu jsem to dostala přesně na první narozeniny dcery. Trvalo to cca 5 cyklů, než se mi to dalo do kupy. Měla jsem hned po ovulaci menstruaci, s každým dalším cyklem se rozestup mezi ovu a MS zvětšoval až na původní a oťehotitelný rozestup. Ale stejné jako před těhu to nebylo. Docela se děsím, jak to bude vypadat po druhé až to přijde.
Taky se ti mohla MS úplně změnit. Já měla před těhotenstvím MS 30-50 dní. Po druhém porodu jsem měla pravidelnou, trvalo mi asi 4 cykly, než jsem si to uvědomila.