Mám poslední dobou asi pár dnů strašnou měnící se náladu jednou na přítele řvu kvůli blbostem a pak zas se k němu lisám 🤦♀️ úplně maličkosti me dokážou rozčílit , je to příznak právě i štitny žl. říkala my to moje endokrinoložka, že někdy se my můžou měnit nálady, ale já četla že to může bejt i pms , měla ste to taky ? 🙉
To byl ten test určitě pozitivní, žádná vada testu...
To jsem měla jako těhotná 😃
@klokanka31 to nevím , TT zatím vyšel takhle
@lujhu Vidím tam ducha...
@klokanka31 no pár lidí vidělo 👻 a jiný zas psaly že tam vidí jen rysku tak jsem zmatená
@lujhu Zkus udělat další test
Určitě bych udělala další test, tady není poznat jestli je to duch, ryska, těžko říct. 🤷♀️ a k těm změnám nálad, já je v těhotenství měla hodně střídavé, ale to až cca po prvním trimestru a před menstruací je mám taky, takže těžko říct🤣 může to být k tomu a nemusí, každopádně držím palce a jsem zvědavá co ukáže další test. Taky teď čekám až budu moct začít testovat 🍀
Tak se prostě nenechte tolik ovládat emocemi a kontrolujte je a držte na uzdě 🤷♀️ Jste přece dospělá. Nesvádějte to na štítnou žlázu, pms nebo těhu, jenom vy jste za to přece zodpovědná 🤦♀️. Navíc tím negativně ovlivňujete I život dalších lidí.
@lujhu to patřilo mezi moje první příznaky těhotenství. Brutální náladovost, časté čůrání a přestání chutnáni kávy a asi až za 14 dní mě napadlo udělat test 🤣
@kubesovaadelka no, tak děkuju 😆 já si ten TT udělám pro jistotu až cca týden nic my neuteče nebudu zbytečně testovat jak zběsilá a pak stoho nic nebude
@reeeza Já se taky léčím se štítnou žlázou od narození a ty hodnoty mám dost extrémní, ale v životě jsem neslyšela od svých endokrinologů, že by nálady byly způsobené tím 😅 Zakladatelka prostě chce jen slyšet, že je těhotná a hledá ty, kdo by jí přitakávaly v tom, co chce slyšet 🤷🏻♀️
@lujhu Nebudeš těhotná?