Měla jste některá zánět žil v prsu? Vím, že to zní asi divně, ale nevím, co jiného by to mohlo být. K doktorovi jdu až příští týden, pokud se to rapidně nezhorší.
Kojim, malému je 10 měsíců. Od včerejška mě hrozně bolí prso a od rána mám podél jedné žíly červený pruh a kolem dvorce taky trochu. Na těch místech mě to i nejvíce bolí. Nemyslím si, že by to byl klasický zánět prsu. Kdysi jsem měla povrchový zánět žil na ruce a vypadalo to podobně. Jak jste to léčily? Deluji.aapodobně.
Ja jsem s tim jela na pohotovost, mela jsem i vysokou horecku. Celou dobu jsem dcerku prikladala, aby se mi ten zanet dostal co nejdriv ven.
TO nebude zanet žil, spis zanet prsa, mlekovodu, ... horečky se muzou jeste dostavit a taky nemusi, to zarudnuti je typicky priznak. před kojenim nahřivat, po kojeni chladit (obklad, tvaroh). Masirovat pokud boli... a jinak opravdu doktor.
Přijde mi to zase o fous lepší. Snad už ti zítra bude dobré.
Prso vypadá, že dobrý. Všem moc děkuji.
Prosím, ten tvaroh jaký? Ve vaničce, v balíčku, polotučný, plnotučný nebo je to fuk?
Myslím si, že je to úplně jedno.
@snahnah je to jedno, kdyz je mekky 😉 pouzivam tedy ve vanicce, lepe se mi nanasi. Jinak pomaha i klasicke zeli (palickou naklepat a prilozit). Samozrejme chladit a nechat prso hodne vypit ditetem. Potom pomaha hodne tepla sprcha a veskere zatvrdliny rucne z prsu vymackat a nasledne tedy aplikovat tvaroh, ale toto opravdu boli, nicmene vzdy mi to vyrazne pomohlo, aby se zanet nerozjel.
Omlouvám se, za překlepy.