Ahoj maminy (i nemaminy samozřejmě 🙂), zajímalo by mě, kdo a jakou zkušenost má s aplikací vitamínových injekcí B12? V jakém případě vám byly napsány, jaké účinky jste pozorovaly, atd. atd. Přibraly jste po nich?
Měla jsem jich 5, po velkém výsevu oparu (herpes simplex) na celých rtech. Aplikace na infekčním, dost to bolelo. Dalších 4 pak u obvoďáka. Na přibrání vliv nemělo, ale upravilo se mi zažívání, pleť, nehty (nevím, zda na to všechno měly vliv injekce). Ale jsou to injekce, co se píchají při nechutenství, dokonce i psům 😀
@jara ahoj, chodím na injekce B12 kvůli chudokrevnosti, mela jsem jich asi 8, 10, nevim, jeste me nejake cekaji. ze by to bolelo nejak extra ne, pichali mi to do zadku, bolelo proste jen pichnuti. na pribirani to u me vliv nemelo, i kdyz jsem taky cetla, ze to byva...ale ja se hlidam, hodne sportuji a tak. plet mam hezci, ale mozna je to tim, ze jsem konecne nasla pro me vhodnou kosmetiku. 😉 😉
já je měla 2x po 10 inj. a měla jsem prý po nich přibrat :( ale nic,
jinak jak holky píšou do zadku a moc to nebolí, jen trochu cítíš ten tlak potom, jinak nic, přežiješ normalně,
@jara já je dostávala díky mým problémům vznikllým poporodu ve spinální anestezii.. byl mě napíchnutý nějaký nerv a brněla mě od toho hrozně noha...a to, že v kuse...ale jak už jsme psala nepomohlo to... dcera se narodila v říjnu a brnění ustálo až v březnu..a to ze dne na den.. dnes ho pocituji jen když venku hodně mrzne a nebo se třeba naložím do hodně teplé vody...
jinak bolet mě nějak extra neboleli.. spíš mě hrozně smrděli.. 😀
ja dostavala naneurologii, myslim ze je to hlavne dobry na nervy a celkove oslabeny organismus stresem a tak. na vahu to vliv nemela a dost si myslim, ze to mělo vliv na to ze jsem otěhotněla 🙂)))
má normální dřívější váha 52 kg - při prvním jsem měla 49 kg a otěhotněla jsem a při druhém jsem mohla mít tak 45 kg, pořád jsem hubla a teď jsem na svém minimu bych řekla ☹ , TeDkom vyzkouším nějakej gainer + cvičení aspoň na nabrání sval. hmoty, protože se na sebe nemůžu dívat....mám z toho už depky, je pravda, že jsem si to zavinila tím, jak jsem po 1. porodu byal ve stresu a neměllaa jsem absolutně chut k jídlu, bohužel pomaličku to semnou šlo z kopce...
@jara Já jich měla deset, když jsem měla pásový opar. Je to injekce, která neskutečně bolí, po píchnutí je normálně cítit, jak se postupně "rozlívá" do těla. Ale nemám pocit, že bych po nich přibrala. To by možná člověk musel brát nějak dlouhodoběji. Jinak při pásovém oparu se to prý dává kvůli lepšímu hojení.