Máte někdo zkušenosti s menstruačním kalíškem?

sympisa
8. říj 2015

Slyšela jsem o menstruačním kalíšku, který je prý naprosto úžasný, ale mám obavy s tím, že budu mít umělohmotné těleso v těle, navíc, vydrží? Neproteče?

tesorino1234
8. říj 2015

Ahoj,ja som to skusala,je to pohodlne,vobec som to vo vnutri necitila,jediny problem bol vo vybrati,nakolko sa tam vytvori podtlak a troska tazsie sa vybera..a dalsia vec je,ze sa musi pravidelne vyprazdnovat,nakolko ma svoj obmedzeny obsah a samozrejme,ze necitis ako ti to tecie lebo mozes lahko pretiect..ja som to vytahovala kazdu hodinu lebo som sa bala,ze sa to naplni a preteciem-ten obsah zase nie je az taky velky...takze som to zrusila,nakolko je to nepohodlne lebo stale myslis len na to ci to nepretecie...za mna urcite nie,ale vyskusaj ked budes doma,za to nic nedas 🙂

andelka
8. říj 2015

Podívej se do skupinky Dámská hygiena ekologicky, a i v diskuzích je toho dost.
Osobně ho používám víc jak 2 roky, a spokojená jsem moc. Není to umělá hmota, ale lékařský silikon, vůbec ho necítím.Při správném zavedení a velikosti neprotéká. Vydrží..jako při používání to závisí na velikosti a síle MS, já vylévám 2-3x za den, obvykle ráno a večer, mám Ladycup L a ten teda nenaplním tak, abych řešila co hodinu zda není plný. A obecně vydrží minimálně 5 let.

zelenaesmolda
26. lis 2019

@andelka
za sebe muzu doporucit skupinu Kalisnice