Mám menses i 14 dní, může to být kvůli štítné žláze?

stazina
26. říj 2015

Ahoj , ráda bych už konečně přišla na to , co se mnou je🙂 asi od ledna mám problém s tím, že dlouho krávcím. většinou tak týden opravdu silně a pak 5 dní až týden ještě špiním, nebo občas zakrvácím červenou krví.a cyklus mám někdy zkrácený na 25 -26 dní..gyn. mi nejdřív dal na tři měsíce hormony, ale nic extra to nepomohlo, antikoncepci neberu a anai nechci,takže nakonec přistoupil k tomu, že mi udělá kyretáž. dělal ji začátkem července, a ejhle, první měsíc dobrý,ale ty další opět...nyní jsem 11den a ještě špiním...ptala jsem se ,jestli to nemůže být nervama, nebo celkovou nepohodou, neodpočinutím( mám 4 děti 2 roky po sobě) , ale dr. tvrdí, že né....myslela jsem , ještě na štítnou žlázu třeba...? co myslíte? díky za rady..

ajulinka91
26. říj 2015

Kamarádka měla podobné problémy, doktor jí řekl, že jí nefunguje správně žluté tělísko. Zda je to ale i tvůj případ, to nevím 😉

karlajasmine
26. říj 2015

@stazina urcite se nech vysetrit na tu stitnou zlazu.. ja s ni mam problemy a moje doktorka rikala, ze kolikrat zacne ta zlaza blbnout prave po porodu.. to ti jenom udelaji odber krve..
A jeste pripadne zkus vymenit gynekolozku nebo si domluvit nejaky podrobny ultrazvuk, kamaradka mela tenhle problem s krvacenim a pak ji zjistili ze ma cosi ve vajecniku.. detaily bohuzel nevim.. tak pak byla na operaci a uz je to ok...

stazina
autor
26. říj 2015

díky🙂 mě dr. říkal, že když mě to bude dělat stále, tak by mě mohl dát tělíško, antikoncepci a nebo doslova řekl:,, a nebo vezmem dělohu a bude to" 😕 😕 😕 😝 uvažuju o změně, protože to mě fakt dostal...tak vyšetřní na štítnou žlázu mi udělá o obvodní ,né?děkuju🙂

pisisvori
26. říj 2015

Ja to man podobne, jen teda silnejsi krvaceni 2-3 dny pak 3 dny slaboucke pak 2 dny nic a pak zase treba 5-6dni spineni. Resila jsem to uz pred druhym tehotenstvi s 3 genekologama a vsichni rekli, ze jedine antikoncepci. Moje dr co odesla do duchodu rikala, ze to muze byt i pouzivanim tamponu a je fakt, kdyz jsem je zkusila nepouzivat 2 m tak to bylo lepsi. Tak jsem zvedava co zjistis

karlajasmine
26. říj 2015

@stazina jj, vysetreni stitne zlazy udela obvodni Dr. 🙂 Tak drzim palce!

stazina
autor
26. říj 2015

@pisisvori ahoj, díky. Tampony já nepoužívám..tak nevím...jako odpověď, že pomůže jen antikoncepce,od doktora...to je teda masakr...já do sebe budu rvát hormony...místo toho ,aby našel příčinu....asi zkusím tu štítnou a uvidíme...co bude..

pisisvori
27. říj 2015

@stazina budu ráda, když mi pak dáš vědět....a přeji ať se to vyřeší....vím, že je to protivné. Já mám ještě od prvního porodu dost velké ovulační bolesti ...takže ještě špiním a už mám bolesti a pořád něco🙂. Mě už bylo letos 40 ☹, tak jsem si říkala, jestli to třeba není předčasný přechod🙂 a všichni tvrdili, že ne a s otěhotněním jsem teda neměla žádný problém 🙂,
Jo a dr. ještě říkala, že se ta sliznice špatně vyčistí a pomalu narůstá myslím.