Ahoj , ráda bych už konečně přišla na to , co se mnou je🙂 asi od ledna mám problém s tím, že dlouho krávcím. většinou tak týden opravdu silně a pak 5 dní až týden ještě špiním, nebo občas zakrvácím červenou krví.a cyklus mám někdy zkrácený na 25 -26 dní..gyn. mi nejdřív dal na tři měsíce hormony, ale nic extra to nepomohlo, antikoncepci neberu a anai nechci,takže nakonec přistoupil k tomu, že mi udělá kyretáž. dělal ji začátkem července, a ejhle, první měsíc dobrý,ale ty další opět...nyní jsem 11den a ještě špiním...ptala jsem se ,jestli to nemůže být nervama, nebo celkovou nepohodou, neodpočinutím( mám 4 děti 2 roky po sobě) , ale dr. tvrdí, že né....myslela jsem , ještě na štítnou žlázu třeba...? co myslíte? díky za rady..
@stazina urcite se nech vysetrit na tu stitnou zlazu.. ja s ni mam problemy a moje doktorka rikala, ze kolikrat zacne ta zlaza blbnout prave po porodu.. to ti jenom udelaji odber krve..
A jeste pripadne zkus vymenit gynekolozku nebo si domluvit nejaky podrobny ultrazvuk, kamaradka mela tenhle problem s krvacenim a pak ji zjistili ze ma cosi ve vajecniku.. detaily bohuzel nevim.. tak pak byla na operaci a uz je to ok...
díky🙂 mě dr. říkal, že když mě to bude dělat stále, tak by mě mohl dát tělíško, antikoncepci a nebo doslova řekl:,, a nebo vezmem dělohu a bude to" 😕 😕 😕 😝 uvažuju o změně, protože to mě fakt dostal...tak vyšetřní na štítnou žlázu mi udělá o obvodní ,né?děkuju🙂
Ja to man podobne, jen teda silnejsi krvaceni 2-3 dny pak 3 dny slaboucke pak 2 dny nic a pak zase treba 5-6dni spineni. Resila jsem to uz pred druhym tehotenstvi s 3 genekologama a vsichni rekli, ze jedine antikoncepci. Moje dr co odesla do duchodu rikala, ze to muze byt i pouzivanim tamponu a je fakt, kdyz jsem je zkusila nepouzivat 2 m tak to bylo lepsi. Tak jsem zvedava co zjistis
@stazina jj, vysetreni stitne zlazy udela obvodni Dr. 🙂 Tak drzim palce!
@stazina budu ráda, když mi pak dáš vědět....a přeji ať se to vyřeší....vím, že je to protivné. Já mám ještě od prvního porodu dost velké ovulační bolesti ...takže ještě špiním a už mám bolesti a pořád něco🙂. Mě už bylo letos 40 ☹, tak jsem si říkala, jestli to třeba není předčasný přechod🙂 a všichni tvrdili, že ne a s otěhotněním jsem teda neměla žádný problém 🙂,
Jo a dr. ještě říkala, že se ta sliznice špatně vyčistí a pomalu narůstá myslím.
Kamarádka měla podobné problémy, doktor jí řekl, že jí nefunguje správně žluté tělísko. Zda je to ale i tvůj případ, to nevím 😉