Lymfodrenáž po císařském řezu

maminkazdenicka
19. kvě 2015

Chtěla bych se zeptat, zda je tu některá, co chodila na lymfodrenáže po císaři. Za jak dlouho jste byly a jestli nebolela jizva. Jsem měsíc po císaři a ráda bych chodila. Děkuji za odpovědi 😉

rubianco
2. črc 2015

Ahoj, mám to stejně jako ty. Zjistila jsem zatím jen,že by to naopak mělo pomáhat k regeneraci.Ale netuším zda to bude bolet. Mám jizvu ještě stále citlivou a taky se bojím,abych jen netrpěla či nešla moc brzo...zkusila jsi to nakonec?

kalo
2. črc 2015

@maminkazdenicka
@rubianco Holky jako neblázněte...(měsíc po císaři?) Mějte ke svému tělu trochu respektu a nechte ho po tak velkém zákroku přirozeně se zregenerovat! Po 9 měsících těhotenství, po hormonální stránce má tělo vrchol makačky , mělo by to mít nějaký přirozený chod.
Lymfodrenáž jako fajn- v dobré fyzičce, bez zdravotních problémů, ale rozhodně ne u kojení, až se tělo hormonálně ustálí (nemluvím o zahojení se po operaci)...Nešla bych dřív než za 3/4 roku a ještě bych hodně rozmýšlela. Nemluvě o tom, že pročištění lymfy by mělo začít třeba detoxem lymfatického systému (stačí třídenní), pak se tomu věnovat víc a jít třeba na lymfodrenáž. Ale do tohohle jít po porodu?. Proč na sebe tak strašně spěcháte?!

maminkazdenicka
autor
2. črc 2015

@kalo uz jsem.byla. Pan primar mi rekl, ze muzu po 2 mesicich.

maminkazdenicka
autor
2. črc 2015

@rubianco me jizva uz neboli, pokud dlouho "netaham" maleho. Pri lymfodrenazi to nebolelo, ale taky jsem se toho bala.

kalo
2. črc 2015

@maminkazdenicka Dobře. Tvé tělo, tvé zdraví, tvá volba.
Zajímavý odkaz o očistě lymfy:
http://www.receptyprimanapadu.cz/zdravi/111-lec...

Nejvíc se mi líbí věta..cituji : "Lymfodrenáž totiž neřeší podstatu problému, ale jen - obrazně řečeno - „nažene svinstvo z prádelny do sklepa“. Cesta ke skutečnému řešení tudíž vede jediným směrem – přes systém očistných kroků.

Jasně...pan primář ti po 2 měsíci schválí i skok padákem...můžeš fakt cokoli..jen to chce trochu selského rozumu (nebo přirozené intuice)

maminkazdenicka
autor
2. črc 2015

@kalo kdyz uz chcete byt takova "prijemna", tak pokud si prectete uvodni otazku, tak je tam kdo byl a ne pojdte me soudit. Takze dekuji, ale vic vasich rad nepotrebuji. 🙂