Ahoj,
prosím o sdílení zkušenosti, o co by se tak mohlo jednat. Po pravdě šílím z možnosti rakoviny.
Na jaře jsem byla na 3. IVF stimulaci, měla jsem spoustu vajíček a mírný OHSS. Je mi 39 let. Pak jsem byla celkově oslabená, pořád rýmičky, bronchitidy, apod. Před měsícem jsem měla antibiotika Zinnat + mi imunoložka nasadila Imunor, abych se trochu vzpamatovala.
Jelikož jsem chtěla co nejdříve na KET, máme zamražená embrya po PGT, snažila jsem se dát brzy do kupy. Tak jsem byla na rtg plic - o. k. Teď jsem byla na jaterních testech a CRP..a tam sprcha, výrazné zvýšení :( domluvila jsem si UZ břicha - a na játrech ložisko (viz zpráva). Já..už nemůžu. Doktor mi říkal, že to může být cokoli, často to prý mohou být i adenomy v souvislosti se stimulací hormony, ale strašně se bojím.
Nemá někdo podobnou zkušenost?
Sama jsem byla na ivf, těhotenství se nekonalo, několik mých známych má rakovinu, po těch všech stimulacích, kdybych se rozhodovala znovu nikdy na toto nejdu. Vam preji at jste zdravá..
@milixx taky mi na utz našli náhodně ložiska na játrech a na CT se potom ukázalo, že jsou to tuková ložiska....