Leukemie. Měl nebo má někdo? Jaké byly příznaky?

30. lis 2022

Ahojte je tu niekto kto mal / ma leukemiu ? Priznaky ? Ako Vam ju zistili ? Dakujem…

nebetka
30. lis 2022

Při vstupní kontrole do zaměstnání, z krve. Taťka bojoval s chronickou leukémií. A příznaky jen to, že byl unavenější.

lencaa11
30. lis 2022

Sestra ji měla - příznaky únava ,nechutenství ,modřiny vsude - krev akutni Leukemie když byla přijata do Prahy - 95 % rakovinou zasažené telo

nebetka
30. lis 2022

Doporučuji nejlepší pracoviště ÚHKT na Karláku, v Praze.

autor
30. lis 2022

@nebetka
@lencaa11 dakujem za odpovede , snad je ale uz vsetko dobre…ja som tiez poslednu dobu unavena , tvoria sa mi kazdy den modriny 2 mam velke ostatne mensie ale vacsinou su na nohach ale mam aj na ruke + tiez dlhsie mam nocne potenie…

autor
30. lis 2022
lencaa11
30. lis 2022

Únava a modřiny mohou bejt taky možné od nedostaku v těle železa to jako první je napadlo že bude mít málo železa krev poprvé vyšla ze je anemická nasadili železo a to nepomohlo tak byla odeslana na podrobnější krev a tam se to ukázalo já mám osobně to samé unavená modřiny sem tam beru železo ,a magnézium

nebetka
1. pro 2022

Tak si dojdi k lékaři, ať rychle víš, na čem jsi. Ale závěry bych zatím nedělala. Zbytečně se nenervuj.

autor
1. pro 2022

@lencaa11 Ach tak teda dakujem snad to nebude to co si myslim…
@nebetka ano zajtra idem ku lekarke lebo som jej poslala aj fotky ake mam modriny a co mi vlastne je tak ze hned na odber krvi…