Dobrý den, právě mám zánět středního ucha.. dr. mi ucho nepíchal pouze dal antibiotika... 5. května nás čeká dovolená a let letadlem..letenky nemáme pojištěné nemůžu je stornovat... myslím si, že do té doby budu fit.. ale nevadí, že poletím letadlem? sekla se s tím někdo?
Nesetkala, ale já myslím, že do té doby bude všechno O.K., by podle mě nemělo vadit. 😉
@ajurka do 5. května je času dost, to už bude ucho v pořádku. Jinak letět se zánětem je docela problém, hlavně by sis pořádně "užila".
@blondynka400 snad to ucho bude do té doby ok
@ajurka za 3 týdny určitě 😉
Doporučuju slivovici na smotek vaty do ucha na noc, to je nejlepší, co existuje. Ráno namazat něčím mastným, slivka vysušuje. To bude dobrý, ale bonbony s sebou nebo žvýkačky, ať se ten tlak líp vyrovnává.
Je tu někdo kdo to měl stejně jako já?
.........
Podle mě by se nemělo nic stát.
@dominikato doufám, taky.... raději se poradím s lékařem ještě
........
atb zaberou rychle, tak bych se toho moc nebála a let do UK není zas tak dlouhý, osobní zkušenost nemám, jen se mi stalo že při přistávání mě velmi bolestivě zalehlo ucho a trvalo to nejméně 5dní..bylo to nepříjemný
Podle mě by to také mělo být snad Ok, let do Anglie není tak dlouhý. Ale jak už je tu napsané, s sebou žvýkačky, bonbony, často polykat, to pomáhá, aby uši nezalehly.
😒