Ledviny?

14. srp 2021

Dobrý den.
Dnes ráno jsem se vzbudila s "bolestí " ledvin/zad. Nedokážu to specifikovat. Do toho mi začal žlutý výtok bez zápachu a jakoby křeče v podbřišku. Nekrvácím, nešpiním.
Dneska bych měla být 5+3tt. Těhotenství mám potvrzené jak z krve ,tak od lékaře.
Nesetkala jste se s tím některá? Volit raději pohotovosti? Díky za každou odpověď

cilkat
14. srp 2021

Teplota je v pořádku? Pokud ano, zkusila bych to pouze konzultovat s nějakým lékařem on-line/telefonicky. Ideálně pokud tuto službu poskytuje váš gynekolog. Pokud ne, i na tu pohotovost se dá jen zavolat (dřív než hned ject).
PS: při posledním "asi zánětu ledvin" mě prostě bolela záda a furt jsem měla žízeň, nicméně lékař nic nenašel a vzasade mi pouze napsal neschopenku a doporučil klid a hodně pít. Nebylo to ale v těhotenství.

barunkiss
14. srp 2021

Na začátku těhotenství mě hodně bolely záda v okolí ledvin a beder a bolelo mě v břichu. Ale křeče jsem neměla. Při zánětu ledvin jsem měla nejprve zanet močového měchýře který přešel na ledviny což začalo horečkou a bolest ledvin se přidala až potom 🙂. Každopádně pro klid duše a pro jistotu bych zasla k doktorovi 👍🏻

autor
14. srp 2021

@barunkiss tak jsem přijela z pohotovosti,krev,moč i ledviny čisté. Prý jsou to jen vazy co se natahují 🙄 prý ukázkové těhotenství, byl už vidět i plod. Tak jsem ráda, že to není nic vážného.

littlebee124
15. srp 2021

Tak to je dobre. Me bolely ledviny na začátku těhotenství taky a bylo to tím, když sem malo pila.

monuleee
16. srp 2021

Ten výtok je myslím normální,když nezapacha a ta bolest ledvin,tu mívám občas taky,ale řekla bych že to nejsou ledviny jako takové ale spíš záda. Mě pomáhá procházka nebo plavání..prostě to rozhybat