Máte prosím někdo zkušenost? Dcera měla rýmu kterou jsem druhý den chytla já. Ale nejak extra se mi nespustila. Teď už ji v dutinach necítím, ale za to nemuzu vůbec mluvit, boli a pálí mě hrtan. Ale nekaslu. Může to být laryngitida? Nějaké nápady jak si ulevit od bolesti? Diky
@novamamina Může být, ale můžeš mít třeba i zánět hrtanu nebo hlasivek. Syn mel pár dní rýmu a pak nemohl moc mluvit a říkal že ho bolí v krku. A měl zánět hlasivek. Zkus kloktat šalvějové klotadlo mne pomohlo na zánět hrtanu.
@martt Laryngitida je zánět hrtanu (hrtan=larynx).
@novamamina Mně pomáhají Tantum Verde pastilky. Ať je brzy líp!
@novamamina Já na to trpím 🙈 Pomáhá mi zábal na krk, pastilky s islandským lišejníkem a inhalace Vincentky, já ji i popíjím. Na hlasivky jsou super pastilky Gelo voice a Homeovox
@martulka88 díky za odpověď. Já jsem si dělala několik testu, covid snad nemám. Mela jsem ho už dvakrát a mam dvě očkování... Tak snad bych neměla takove příznaky.
@martt šalvěj kloktam no. Zlepšení nula. Když půjdu k dr, dá mi na to vubec něco? Nebo to nemá cenu?
@mievsa jehee, ahoj 🙂)). Díky za odpověď. Jak dlouho to tak u tebe trvá? Doufám že když jsem to chytla já od Elišky, tak to nechytne zas ona zpátky ode mě 🙄
@novamamina Ahoj 😁Tak týden 🙄 Hodně pij a cucej a Tantum verde sprej je taky dobrý. A nemluv 😂
@mievsa no, všimla jsem si že ráno je to celkem ok a vecer už nemluvím 🙈. Díky, snad to brzo odezní
@novamamina Ať brzo něco zabere... Teď jak se šíleně točí počasí, lidi lehají (nejen covidem)... Určitě kloktat a pastilky ☺️
@martulka88 moc děkuji
@novamamina Defakto jo... Mám to každý rok - záněr nosohltanu... Jediné, tak pastilky, kloktat a +-1-2týdny, než to bude ok... Jinak před rokem, ač bylo potvrzeno doktorem, že to opět mám, tak jsem byla i covid+.