Holky prosím vás, jak se objednat na laparku na gyndu? hledám na stránkach Motola. Ale vůbec nevidím zda se tam volá, nebo mám rovnou naklusat se žádankou. Dekuji za rady
@karol1996 ďakujem za odpoveď. Brucho ma bolí od kyretáže (11/2016). Trpím dva roky a dvaja lekári mi povedali, že mi nedokážu pomôcť a urobili mi iba UTZ brucha. Na laparoskopiu si kľudne počkám aj pár mesiacov. Pre mňa je to vidina toho, že nebudem trpieť ďalších X rokov. Nedostala som žiadne číslo. Mám si zistiť, ako to tam funguje. Na webe Motola sa nedokážem dopátrať, či sa tam mám rovno vybrať fyzicky so žiadankou, alebo tam mám ešte predtým volať.
@karol1996 ďakujem za pomoc, ste veľmi zlatá 🙂 My sme na to ešte včera večer doma s manželom čumakovali, že kam vlastne volať v tom Motole. Nakoniec som si pred chvíľou zavolala do Podolí, kde som nemala problém nájsť info na webe a idem tam v lednu na konzultaci 🙂 Obe nemocnice mi vychádzali tak 1:1 a chcela som sa vyhnúť Bulovke, Apolináři a Vinohradom.
@trilien určitě objednat, doktor vám nedal číslo, na které máte volat ? V motole je to masakr, byla jsem na laparoskopii dvakrát a vždy se i na objednání dlouho čeká 🙂