Ahoj holky,
V blízké době mě čeká laparoskopie kvůli cystě na vaječníku, chtěla jsme se zeptat, kdy jste měly laparoskopii vy (den cyklu) jak probíhala, jak dlouho jste po ní byly doma na neschopence a za jak dlouho se zadařilo? ☺️
Všem moc děkuji za odpovědi.
Ahoj, já taky nějak hned po skončení menstruace, v nemocnici dva dny a dva týdny doma , ale rikali mi klidne ze jenom týden, ze zalezi na mně...🙂
Tak dneska na kontrole doktor zjistil další cystu i na druhém vaječníku 😔
A termín operace hned 11.3. snad vše dobře dopadne.
@marta000 akutně jsem šla k doktorovi kvůli velké bolesti na vaječníků. Objevila 10 cm cystu, hospitalizace ještě v ten den, operace na druhý den. V té době jsem měla termín menses, ale cysta způsobila narušení. V podstatě jsem krvácela i nekrvácela. Na druhý den jsem byla na operaci. Jestli budeš mít menses, oni na to jsou zvyklí. Ničeho se neboj.
@aklin dostat bych to měla týden po operaci, mám docela dlouhý cyklus, ale jsem ráda, že jdu tak brzy. Už mám stav, že se na operaci i těším, až jí budu mít za sebou a zkusíme to znovu a snad se to povede hned jako poprvé. Mám za sebou ZT a od té doby mě trápí cysta a bohužel nemožnost otěhotnět znovu.
@marta000 ahoj podstoupila jsem jí poslední den menstruace. V nemocnici jsem byla 5 dní a doma jsem byla 2 měsíce ( jelikož pracuji jako ošetřovatelka a nemohla jsem tahat těžké věci) hodně štěstí 🍀