Kuří oko. Když zajdu na kožní, co mě tam čeká?

alex97
6. zář 2021

Dobrý den.
Neměl někdo kuří oko na patě? Náplasti nepomaji ani mi moc nedrží na noze..Vždy spadne.Už na tu patu nemůžu ani došlápnout..Když zajdu na kožní co mě tam čeká?
Neví někdo? Děkuji

ivybee
6. zář 2021

@alex97 Doporučila bych klidně zajít i na pedikuru.
Akorat teda k někomu, kdo má zkušenosti a praxi! 🙂

ireniq
6. zář 2021

Taky hlasuju pro pedikúru, hledej medicialni pedikúru, nebo pedikúru pro diabetiky, podologii... U nas mame jednu skvelou paní, která mi od podobného problému pomohla behem jedné návštěvy a ani to nebolelo 🙂 tak snad taky najdes nekoho sikovneho v tvoji oblasti. Přikláněla bych se spis k suche pedikure. A co tě čeká, mně kuří oko postupně odvrtala, a to i do hloubky, napred tlustsim a potom tencim nastrojem (nevim jak se to jmenuje), bezbolestně.

rendulik82
7. zář 2021

@alex97 já mám na jedné noze dvě, už několik let. Je to boj. Může ti s tím pomoct pedikérka. Já se pak rozhodla, že mi to vyřežou, ale to nedoporučuji. Injekce bolela jak 🐷 a stejně se to po čase objevilo zase.. Teď se mi udělala na druhé noze další.. 🙄

ivf5
7. zář 2021

@alex97 ahoj, my bojovali s kuřím okem asi rok a nekolikrat, chozeni po vypalovani, bolest a stejne nic, nakonec nam pomohl obycejny citron, vzdy po koupeli,vecer pred spanim urez kousek citronu i s kouskem kury a zalep tak, aby tam nesel vzduch, musis to vydrzet tak 14 dnu, nakonec to kuri oko vytahnes ,jak budes jednoho dne odlepovat tu naplast, neverila jsem,ale opravdu funguje..tak drzim palce a pak dej vedet 🙂

alex97
autor
7. zář 2021

Děkuji všem za rady rady.zkusim..

hejluc
8. zář 2021

Vem lavor a rozpust v něm 3 acylpyriny a machej nohy cca půl hodiny. Pak zkus vyloupnout. Acylpyryn obsahuj stejnou složku jako náplasti.