ahoj, rodila jsem 14.7. sex je většinou hodně bolestivý cca 5 cm za vchodem je jakoby překážka co to může být? A za druhé včera byl sex celkem bezbolestivý docela dlouhý, během sexu si přítel všiml krve, mysleli jsme, že už jsem to konečně dostala takže se převlékla postel která vypadala jak po jatkáchoba jsme se osprchovali a vzala jsem si tampon, ráno byl tampon téměř bílý a vložka zůstala za celý den také čistá- takže menstruace se nekoná. Co se mohlo stát?? Během sexu jsem necítila žádnou bolest jen tlak při začátku, jindy při sexu se nedostal dál než těch 5 cm ted šlo vše v pohodě jako dřív..
Ano po porodu jsem mela celkem velky nastrih siti trvalo neco kolem hodiny a pul...taky mi to prislo jako p.blana... Po jake dobe se to srovnalo???
Me se to srovnalo asi 14 dni-mesic po porodu, ale mela jsem nastrih minimalni. Navic mi po sestinedeli rekla gyndarka ze jsem uz uplne zahojena a strjne to jeste chvilu trvalo. Dej tomu cas 😉
*14 dni - mesic po sestinedeli, ne po porodu 😀
Podle me mas jeste neuzdravenej vnitrek po porodu. Ja poprve taky mela pocit, jakoby tam byla 'prekazka' - prislo mi to jako by tam byla zas panenska blana bo co 😁 ale uz je vse v poho - myslim, ze to byly stehy co se vstrebsly pak, ale nerozumim tomu. Nekomu to hojeni dyl trva, myslim, zejste neco natrhli (viz ta krev), byla jsi sita?