Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho jste po porodu vyloženě krvacely? Já budu ve střed u měsíc od porodu a stále krvacim, četla jsem něco o tom, že je to známka zánetu delohy, ale malá ma rýmu, tak se mi nechce se s ní "zbytecne " tahat na gynekologii, děkuji za odpovědi 🙂
Obvykle je 6-8nedel.ja to tak mela u prvniho,druhy bylo brzo spis spineni...
Zápach maji stále stejný, nic co by mi evokovalo nějakou neplechu, teplotu jsem měla, ale podle me kvůli únavě, mala je hrozne kobtaktni a i spat chce nalepena na mem hrudníku- jinak ne. Takže ja se moc nevyspim :D
@karol1996 Ahoja, ja vylozene krvacela tri tydny. To bylo fakt jak zacatek menstruace. Pak dalsi tyden slabsi krvaceni a zbyle dva tydny jsem spinila. S koncem sestinedeli jak kdyz utne, prestala jsem spinit. Menstruaci jsem dostala po osmi mesicich den pred Stedrym dnem 😃 (bezva darek, ze?)
Je to hodne individualni. Pro jistotu muzes zavolat na gyndu a optat se telefonicky, zda je to podle nich ok.
@karol1996 já krvácela dva měsíce hodně, snažila jsem se co nejčastěji oplachovat a používala jsem poporodní vložky a pak to zničeho nic přestalo a jen jsem asi týden trochu špinila, takže stačila slipovka.
Ahoj já krvácela 7 týdnů a z toho 5 poměrně hodně intenzivně, doktor říkal že je to normální, já i hodně ztrácím krev při menstruaci a je to spíš tím kolik těch nečistot v té děloze je. Všechny musí pryč. Kdysi jsem měla nějaké ženské problémy a neodcházela mi při menzes všechna sliznice. Po nasazení hormonů žlutého tělíska jsem taky krvácela 7 týdnů. Myslím, že je to individuální. Nechci nijak snižovat informací o tom že to může způsobovat zánět, ale nikde jsem to nečetla a ani logicky si to nemyslím.
Já si nejsem jistá, jestli jsem náhodou nekrvacela taky celé šestinedělí a ještě kousek..
Děkuji za odpovědi 🙂
3tydny jako fakt hodně
Měsíc je úplně normalní. Užívej si miminko 🍀
8 týdnů u obou. Dr.říkala, že je to při kojení normální
Já tech 6týdnů skoro, zdálo se mi to nekonečný 😃a dva tydny na to jsem to dostala 😵a to jsem kojila
Kdy holky po porodu začít se sexem? Jak jste to měly?
@martaskaaa jen to ne :D
Ještě po cca 8 týdnech se mi křížily nohy 🙂 nikam jsem nespěchala
@marketanova šestý týden kdy už jsem bylo ok jsme na to vlitli dnes a denně 🙊♥️ konečně. Už nám jen to mazlení moc nestačilo 😁
@karol1996 ja bych řekla, že je to individuální. Já osobně jsem krvacela téměř celé šestinedělí. Zánět by se projevoval zápachem, teplotou, apod.