Krvácení po porodu (očistky) - jak dlouho trvají?

karol1996
24. únor 2019

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho jste po porodu vyloženě krvacely? Já budu ve střed u měsíc od porodu a stále krvacim, četla jsem něco o tom, že je to známka zánetu delohy, ale malá ma rýmu, tak se mi nechce se s ní "zbytecne " tahat na gynekologii, děkuji za odpovědi 🙂

narnell
24. únor 2019

@karol1996 ja bych řekla, že je to individuální. Já osobně jsem krvacela téměř celé šestinedělí. Zánět by se projevoval zápachem, teplotou, apod.

lolam10
24. únor 2019

Obvykle je 6-8nedel.ja to tak mela u prvniho,druhy bylo brzo spis spineni...

karol1996
autor
24. únor 2019

Zápach maji stále stejný, nic co by mi evokovalo nějakou neplechu, teplotu jsem měla, ale podle me kvůli únavě, mala je hrozne kobtaktni a i spat chce nalepena na mem hrudníku- jinak ne. Takže ja se moc nevyspim :D

sudylichozrout
24. únor 2019

@karol1996 Ahoja, ja vylozene krvacela tri tydny. To bylo fakt jak zacatek menstruace. Pak dalsi tyden slabsi krvaceni a zbyle dva tydny jsem spinila. S koncem sestinedeli jak kdyz utne, prestala jsem spinit. Menstruaci jsem dostala po osmi mesicich den pred Stedrym dnem 😃 (bezva darek, ze?)
Je to hodne individualni. Pro jistotu muzes zavolat na gyndu a optat se telefonicky, zda je to podle nich ok.

barussska1
25. únor 2019

@karol1996 já krvácela dva měsíce hodně, snažila jsem se co nejčastěji oplachovat a používala jsem poporodní vložky a pak to zničeho nic přestalo a jen jsem asi týden trochu špinila, takže stačila slipovka.

miba10
25. únor 2019

@karol1996 ahojky, u každé je to jinak. Já krvacela cca 4-5 týdnů. Poslední týden už jen špinění. Ale já byla po revizi. Pokud nemáš jiné zdravotní problémy, tak bych to neřešila.

nikahavel
25. únor 2019

Ahoj já krvácela 7 týdnů a z toho 5 poměrně hodně intenzivně, doktor říkal že je to normální, já i hodně ztrácím krev při menstruaci a je to spíš tím kolik těch nečistot v té děloze je. Všechny musí pryč. Kdysi jsem měla nějaké ženské problémy a neodcházela mi při menzes všechna sliznice. Po nasazení hormonů žlutého tělíska jsem taky krvácela 7 týdnů. Myslím, že je to individuální. Nechci nijak snižovat informací o tom že to může způsobovat zánět, ale nikde jsem to nečetla a ani logicky si to nemyslím.

mourovatakocka
25. únor 2019

Já si nejsem jistá, jestli jsem náhodou nekrvacela taky celé šestinedělí a ještě kousek..

karol1996
autor
25. únor 2019

Děkuji za odpovědi 🙂

lachtanice86
25. únor 2019

3tydny jako fakt hodně

cuuza
25. únor 2019

Měsíc je úplně normalní. Užívej si miminko 🍀

barumic
25. únor 2019

@karol1996 skoncilo mi 2 dny pred koncem sestinedeli. Zadny problem nebyl.

asojakova
25. únor 2019

8 týdnů u obou. Dr.říkala, že je to při kojení normální

evee24
25. únor 2019

@karol1996 6 týdnu sem krvacela. Chvílemi hodně pak vypadalo že konec a zase se to rozjelo a pak už to skončilo.

preiba
25. únor 2019

@karol1996 5 týdnů

martaskaaa
25. únor 2019

Já tech 6týdnů skoro, zdálo se mi to nekonečný 😃a dva tydny na to jsem to dostala 😵a to jsem kojila

marketanova
26. únor 2019

Kdy holky po porodu začít se sexem? Jak jste to měly?

karol1996
autor
26. únor 2019

@martaskaaa jen to ne :D

asojakova
26. únor 2019

Ještě po cca 8 týdnech se mi křížily nohy 🙂 nikam jsem nespěchala

preiba
27. únor 2019

@marketanova šestý týden kdy už jsem bylo ok jsme na to vlitli dnes a denně 🙊♥️ konečně. Už nám jen to mazlení moc nestačilo 😁