Ahoj holky vše vyloučeno od žlázy po hadici do krku prý mám 5 obratel stuhlý to mi řekla maserka jinak nic. Teď sem měla cca týden klid ale dneska sem se vzbudila a znovu knedlík pocit dušnost jako by me někdo škrtil nebo měla něco na krku co mě stahovalo 🙄 to přece není už normální 🥺 jsem z toho vyrizena nejsem schopna fungovat v krku to mám porad rudé jak Blázen 🙈 jestli je to psychické tak co stim? Jedeme na dovolenou hrozne se toho bojím protože si to vůbec neuziju jestli tohle budu mít :(
@cilkat to vůbec neznám nevím co to je 😳 jen me děsí ze skoro týden to bylo docela v pohodě a dneska jsem zase k nepouziti úplně me to dusî :(
Např: http://www.kineziologie-onebrain.com/ (tuhle terapeutku neznám, ale je to asi nejrozšířenější metoda) ... vzasade připomíná třeba psychologickou terapii, ale víc než s rozumem a budováním vzorců chování, pracuje přímo s emocemi. Určitě si to chce ohlídat, že člověku, kterému byste dovolila takto s vámi pracovat, věříte. ... ale na chronické "nevysvetlitelne " potíže obvykle zabírá velmi dobře.
@cilkat tak to už vím dělala mi tohle mého chlapa sestřenice a vůbec nic ani to nijak nepomohlo bohužel :/
Chápu, ale asi tím pádem víc neporadím... Ale opravdu mi to zní, že z něčeho placete a tohle je fyzicky projev.
@cilkat dneska mi přišlo CT asi je to od zad. Mám jen zvětšenou strumu a 5 obratel takže asi záda. Dneska mám od rána nějakou závrať nevím strašný to je. Strach úzkost byla jsem úplně hotová
Určitě aspoň doplnit hořčík a nějaké léky na uvolnění Vám nepředepsali???
@2hanah neee na uvolnění mi nedali nic
Jen už začínám mít deprese a bojím se toho dneska už od rána spala sem 4 hodiny a je mi hrozné mám strach bolí me žaludek a je mi pořad hrozné vedro :( to mám poprvé co to je to nechci už :(
Určitě si kupte hořčík, ten se dává vždy při takových stavech na uvolnění a řekla bych si doktorovi o léky na předpis na uvolnění, jestli může napsat a nemá obavy z nějaké kontraindikace - třeba diclofenac. A pokud chcete zkusit něco bez předpisu, tak já si kupuji na uvolnění bolesti Guajacuran (gvajakuran) - jestli neznáte, mně zabírá dobře a navíc kromě uvolnění svalů a svalů stažených od stresu, se může užívat právě i na stavy úzkosti, tak třeba by Vám pomohl✊
A nějakou "alternativní " cestu jsi zkoušela? Třeba typu kineziologie? Tohle totiž opravdu vypadá psychosomaticke... Krk bývá o komunikaci. Zkus si sama promyslet "co tě dusi" případně "co tě přivádí k pláči " a zkusit zapracovat na odstranění toho.