Ahoj dnes jsem byla u paní doktorky a tlak mám 100/60 je to nízký nebo normální a dělala mi ještě CRP a mám 11 co stím?
Plus u tlaku záleží i na věku; tahle je to spíš nižší, ale v normě.
Možná trošku nízký.. Normální tlak je 120/60..ja mám diagnostikovany nízký tlak a to mám kolem 90/50...
@monbonaa U žen je normální 120/80
A proč svůj stav nekonzultujes s lékařem?
Pro někoho je to tlak úplně v pořádku, pro jiného už je nízký, špatně ho snáší, točí se mu hlava nebo je mu na omdlení. Pokud je takový tlak v těhotenství, tak se to neřeší, v těhotenství často klesá tlak a po porodu je zase v normě. Proč chodíš na pohotovost s bolestí v lýtku, to nechápu. CRP 11 nic není. Všude řádí covid, mohla jsi ho chytit.
Trochu nižší, ale žádná katastrofa, mivam nižší a funguju normlane. Lepší jak vysoký. A crp je v normě.
Já mám tlak permanentně 90/40 ( 47 let) a mé tělo je s tímto srovnané, tudíž nemám žádné potíže z toho plynoucí.
Pokud se však někomu tlak prudce sníží, může na toto reagovat ve smyslu závratí, únavy, celkové nepohody.
CRP je v pořádku.
Mam i 65/40, ale cely zivot mam nizky tlak, nedela mi to potize. Pokud se snizi vice, mota se mi obcas hlava. U dr na me obcas koukaji, zda jsem ok a jestli dojdu domu
A nechápu proč ses na ten tlak nezeptala doktora?
Jste těhotná? Máte příznaky virózy (jaké), teplotu atp.?? Kvůli čemu jste se na doktorku obracela?? Chybí tu základní informace ;)