Ahoj,
Prosím kdo tomu rozumíte, nevíte co znamená, že mi v krvi detekovali protilátky na syfilis???😳
Výsledek je negativní, ale dost mě to šokuje. To jsem jej v určitých fázích prodělala??
A nemůže být v latentní fázi a vyčkávat ( to prý je ta 4. fáze)?? Nevíte jaké by byly hodnoty pokud by se jednalo o tu 4. Latentní fázi?? Pokud by byl v latentní fázi, mohl by být výsledek negativní?
Děkuju a pardon že jančím 😅 Byla jsem na vstupních krevních testech, snažíme se o mimi a tohle ně vyděsilo 🥴
Taky vidim vše negativní i protilátky. 🤷♀️
Hlavně prodělat syfilis, neléčit ho a přežít je asi nemožný. 🙈
Máš to všetko negatívne, kde akoze z toho by mali byť detekovane tie protilátky na syfilis?
Plašíš, na každém řádku máš napsáno negativní.
Ona asi naráží na antiTP, kde je pozitivita titru nad jedna a ona má 0.14, což je sice negativní, ale něco se detekovalo. Nejsem hematolog/mikrobiolog, ale tyhle testy na protilátky bývají proti nějakému “proteinovému kousku” toho, co chceš detekovat. Problém je, že podobné proteinové kousky mohou být i jinde, proto u protilátek máš vždycky nějakou cut-off hodnotu, kterou je třeba přesáhnout, aby byla jistota, že metoda fakt detekovala ta správná věc. Takže všechno máš negativní, buď v klidu.
Vzdyt to mas negativni.