Hezký den 😃, prosím o doporučení prvního krému na první jemné vrásky na čele pro věkovou kategorii 30+. Mám doporučení na revitalizující od Avonu, Nivea Q10 a Saloos regenerační Ylang-Ylang. Zatím používám hydratujici na citlivou pleť od Mixy a ten je super, ale Mixa na vrásky nemá že? Mám smíšenou pleť, mastí se na čele, jinak zbytek se neleskne.
Děkuji za tipy 😃
holky a co je dobré na vrásky kolem očí? já 29, se vždy zděsím v tom ostrém světle ve výtahu 😀
ahoj, já snesu na pleti máloco a zatím mi vyhovovala pouze značka Eisenberg. Ta je ale dost drahá :/ Každopádně mně za ty peníze stojí. Drogerkové produkty vůbec nemůžu.
Doporucuji Just 💝
Já už roky používám Weledu a u ní jsem i zůstala, když jsem nedávno usoudila, že bych mohla začít používat něco "přiměřenějšího" svému věku, tedy něco na vrásky 🙂. Zatím to vypadá, že zůstanu dlouho věrná i tomu jejich granátovému jablku. Preferuji přírodní kosmetiku.
@kusanagi87 Mixa má anti age 30+ a je to přijemnej krém a vcelku účinnej. Ale mÁ takovou hutnější konzistenci, nicméně vstřebává se dobře.