ahojte,
máte naozaj overený krém na bradavky? pozerám cez phillips avent, ale ak máte niečo čo naozaj zaberie sem s tým 🙂
ďakujem za pomoc
marlen
Ahoj, nejlepší je čistý lanolin. Prodává ho třeba Medela, ale pod její značkou je pekelně drahý. Zeptej se v lékárně jestli mají vážený bezvodý lanolin, vyjde tě to na pár korun a stačí toho opravdu maličko. Není toxický, je přírodní a nemusí se umývat bradavky. Někdo používá i třeba Bepanthen.
Ja mazu jenom prirodnimi oleji - shea/mandlovy/sezamovy/olivovy a zatim v poradku, i kdyz nekdy maly kouse a skrabe.. 🙂
Koupila jsem lanolin od medely. Nemusi se smyvat. Ted ho pouzivam na rty, suche klouby...
Myslím že každému vyhovuje něco jiného snacha používala bepanthen a byla moc spokojená.
Zkoušela jsem Bepanthen a ten mi nepomohl. Pak jsem si koupila z DM Babylove mast na bradavky, je levný (asi 45kč) a pomáhal. Myslím, že obsahuje právě ten lanolin.
Existuji hydrogelove hojive polstarky na bradavky, nastrihas na ctverecky/krouzky, das na bradavky treba pres noc, chladi a fakt hoji. Ja je koupila v lekarne v UPMD Podoli, ale jde asi o bezny sortiment lekaren. Neni to mast, je to drazsi, ale pomuze to. Koupila jsem jeste Purelan, ale na mne byl moc husty.
Používala jsem Purelan 100 od Medely a byl perfektní. Výborně hojil.
Ahoj, za me ten z DMka.
Ahoj, ja nedam dopustit na Purelam v kombinaci s hydrogelovymi polstarky ... Purelan je drazsi cca 300,- ale hydrogelove polstarky jsem koupila neznackove v lekarne na Bulovce cca za 50 kc ... Do tri dnu bylo po breku u kojeni :D
Super jsou Z DM nebo Rossmana - mají podíl lanolinu a jsou přírodní, nemusíš umývat + oba stojí kolem 60 Kč!
Jinak na prasklinku jsem akutně dvakrát použila kapku levandulového oleje a bylo po léčení🙂
Nám na všechno zabírá zinkova mast od Galmedu. Používám na prsa, opruzeniny jizvy po operaci. Ale musí to být od Galmedu, měli jsme i od jiné značky a ta nebyla dobrá.
Ja u vsech tri deti pouzivala lanolinovou mast od Medely, a brutalne znicene bradavky hojila hydrogelovymi polstarky.
Ahoj, měla jsem skvělou porodní asistentku a laktační v jednom a ta mi doporučila mandlový olej, příp. levandulový, s lanolinem neměla tak dobré zkušenosti a opravdu mi to moc pomáhalo a to jsem měla s prsama velké problémy.
Ahoj,ja taky používala purelan,i bepanten,ani jedno mi moc nepomahalo,nejvic mi pomohly ty čtverečky,myslim, že to bylo od MulitiMam nebo tak nějak.
mast z dm babylove...taky se nemusí omejvat před kojením;)
Ahojky, používám balzám na prsa od Eoné.
Ahoj mě byl od kamarádky doporučen krém Bepanthen Care mast 🙂