Krém na bradavky, máte ověřený?

marlen_ka87
5. led 2018

ahojte,

máte naozaj overený krém na bradavky? pozerám cez phillips avent, ale ak máte niečo čo naozaj zaberie sem s tým 🙂

ďakujem za pomoc
marlen

jaber
5. led 2018

Ahoj mě byl od kamarádky doporučen krém Bepanthen Care mast 🙂

beruda
5. led 2018

Ahoj, nejlepší je čistý lanolin. Prodává ho třeba Medela, ale pod její značkou je pekelně drahý. Zeptej se v lékárně jestli mají vážený bezvodý lanolin, vyjde tě to na pár korun a stačí toho opravdu maličko. Není toxický, je přírodní a nemusí se umývat bradavky. Někdo používá i třeba Bepanthen.

chocolady
5. led 2018

Ja mazu jenom prirodnimi oleji - shea/mandlovy/sezamovy/olivovy a zatim v poradku, i kdyz nekdy maly kouse a skrabe.. 🙂

zdenkaell
5. led 2018

@beruda vazeny bezvody lanolin rozhodně nejde na bradavky namazat. Já ho z krabičky dostanu jedině nahratou lžičkou. Ale je pravda že ten od medely je dost drahý. Já ho používala, ale lepší mi přišel bepanthen.

beruda
5. led 2018

@zdenkaell mně šel, stačí jen špendlíková hlavička a promnout mezi prsty, byla jsem s ním spokojená.

kejt29
5. led 2018

Koupila jsem lanolin od medely. Nemusi se smyvat. Ted ho pouzivam na rty, suche klouby...

janablizka
5. led 2018

Myslím že každému vyhovuje něco jiného snacha používala bepanthen a byla moc spokojená.

mis_el
5. led 2018

Zkoušela jsem Bepanthen a ten mi nepomohl. Pak jsem si koupila z DM Babylove mast na bradavky, je levný (asi 45kč) a pomáhal. Myslím, že obsahuje právě ten lanolin.

ariadna12
5. led 2018

Existuji hydrogelove hojive polstarky na bradavky, nastrihas na ctverecky/krouzky, das na bradavky treba pres noc, chladi a fakt hoji. Ja je koupila v lekarne v UPMD Podoli, ale jde asi o bezny sortiment lekaren. Neni to mast, je to drazsi, ale pomuze to. Koupila jsem jeste Purelan, ale na mne byl moc husty.

petrixa
5. led 2018

Používala jsem Purelan 100 od Medely a byl perfektní. Výborně hojil.

bru_cka
5. led 2018

Ahoj, za me ten z DMka.

luciusj
5. led 2018

Ahoj, ja nedam dopustit na Purelam v kombinaci s hydrogelovymi polstarky ... Purelan je drazsi cca 300,- ale hydrogelove polstarky jsem koupila neznackove v lekarne na Bulovce cca za 50 kc ... Do tri dnu bylo po breku u kojeni :D

verinikki
5. led 2018

Super jsou Z DM nebo Rossmana - mají podíl lanolinu a jsou přírodní, nemusíš umývat + oba stojí kolem 60 Kč!
Jinak na prasklinku jsem akutně dvakrát použila kapku levandulového oleje a bylo po léčení🙂

lucie_j
7. led 2018

Nám na všechno zabírá zinkova mast od Galmedu. Používám na prsa, opruzeniny jizvy po operaci. Ale musí to být od Galmedu, měli jsme i od jiné značky a ta nebyla dobrá.

puresin
7. led 2018

Ja u vsech tri deti pouzivala lanolinovou mast od Medely, a brutalne znicene bradavky hojila hydrogelovymi polstarky.

betha37
7. led 2018

Ahoj, měla jsem skvělou porodní asistentku a laktační v jednom a ta mi doporučila mandlový olej, příp. levandulový, s lanolinem neměla tak dobré zkušenosti a opravdu mi to moc pomáhalo a to jsem měla s prsama velké problémy.

ajja87
7. led 2018

Ahoj,ja taky používala purelan,i bepanten,ani jedno mi moc nepomahalo,nejvic mi pomohly ty čtverečky,myslim, že to bylo od MulitiMam nebo tak nějak.

normalnimatka
7. led 2018

mast z dm babylove...taky se nemusí omejvat před kojením;)

ruzenkas
7. led 2018

Ahojky, používám balzám na prsa od Eoné.