Křečové žíly. Pomůže Diozen?

klokanka31
13. srp 2020

Holky má někdo zkušenost s doplňkem Diozen na křečové žíly? Mně se začínají dělat hlavně na jedné noze (nevím zda to je po porodu nebo po tom, co jsem si dala antikoncepci). V lékárně mi právě doporučili Diozen, ale nevím, zda to pomůže 😢

ruzenina
13. srp 2020

Doporučuji Lioton gel, super úleva do 5 minut, splasknou otoky, já beru Diosminol - stejné prý jako detralex, ale ten je na recept. Jsem líná běhat k doktorovi. 10 let to fungovalo, ale stejně už mám po jedné operaci odstranění žil klasickou cestou zdarma na pojišťovnu. Původně jsem si chtěla zaplatit nějakou lepší, ale cévař prohlásil, že už je mám v takovém stavu, že jedině narkoza a klasika. Jsem ale fakt moc spokojená, navíc mě po 8 hodinách pustili domů takže jsem tam ani nebyla přes noc. Hlavně se nestresuj. Zkus prevenci, ale mě to po dětech taky naskákalo hlavě po třetím těhu. Měla jsem jít i s druhou nohou, ale to mě překazil koronavir a teď se mi to zrovna nehodí, chystám se v listopadu.

dashyyy
14. srp 2020

@ruzenina můžu se zeptat jak to probíhá? Zákrok je v celkové narkóze? Jsou pak nějaké modřiny? Budu si muset nechat jednu vytáhnout a mám z toho trošku hrůzu 🙂

evickakrejci
14. srp 2020

Ahojky, zajdi si k doktorovi. Ten nejlíp vyhodnotí léčbu. Beru na to třeba Detralex, ale je na předpis. Určitě mi vyhovuje víc než Diozen teda. Masti, gely ani žádný jiný babský rady mi nefungovaly :( A k těm operacím, bacha na to. Vrací se to po nich. Ale fakt to chce navštívit doktora.

ruzenina
14. srp 2020

@dashyyy jsem dohopkala po svých na sál, uspali mě a pak jsem se vedle probudila na pokoji, tam jsem byla cca 5 hodin, po těch 5 už jsem musela vstávat a chodit kolem postele a tak, chodili mě měřit pravidelně tlak. Ale ve 4 odpoledne mě už vezl manžel dom, ještě jsem dostala nějakou injekci do břicha proti tromboze a domu jednu taky tu mi píchla mamka večer, ale prkotina. Jo modřiny byly dost proto fakt nedoporučuju na léto, ale stálo to za to, nožky mám jako zamlada, už jsem se moc s těmi křečáky styděla takže to i ve vedrech jistily 3/4 leginy

lavita
14. srp 2020

Já byla na laseru v Praze na Malvazinkách, a mám nohy jako nove, jsem ráda,že jsem na to sla