Kožní vyrůstky v těhotenství

sraffie
14. čer 2019

Ahoj, byl zde někdo na odstranění kožních vyrůstku? V těhotenství se mi jich udělalo spousta na krku a vůbec to nevypadá hezky :( Bolí odstranění? A provádí se i v létě?

similenka
14. čer 2019

@sraffie neboli to. Myslím, že je dr.může odstranit kdykoli. Dokonce jsem tam poslala i muže 😊

shierly
15. čer 2019

@sraffie trpěla jsem na to už před těhotenstvím, teď jsem 24tt a na krku jich mám mraky, je to normální, vlivem hormonů. Neřešila bych to, pokud tě třeba nebolej nebo tak. Jeden se mi ale udělal na kraji nosní dírky a jelikož se mi v těhotenství zhoršila rýma, tak jsem se kolikrát do toho škrábla. Zašla jsem na kožní a odstranili to dusíkem (zmrazili) a za 3 dny to bylo pryč. Původně mi to udělat nechtěli, že jsem měla jít na ORL kvůli umístění, ale na tom krku ti to udělaj v pohodě. Prý to normálně odstraňujou laserem, předtím jen znecitliví mastí. Akorát se chvíli budeš muset vyvarovat slunění a mělo by to být v pohodě. 🙂

xenie131
15. čer 2019

omlouvam se ze se vetru, ale.muzu se zeptat, nevite jestli se odstraneni plati nebo je hrazeno pojistovnou? dekuji

shierly
15. čer 2019

@xenie131 já jsem neplatila nic, byla jsem asi měsíc zpět. Ale měla jsem žádanku od obvoďáka, těžko říct, jestli se platí, když jdeš bez toho.

xenie131
15. čer 2019

@shierly aha. tak zkusim napred pres obvodaka. dekuji moc

similenka
15. čer 2019

@xenie131 platí.

similenka
15. čer 2019

@similenka já si rovnou zašla a platila.... tak možná přes obvodaka ne

xenie131
15. čer 2019

@similenka aha.... tak to se pozeptam. at se pak nedivim i usima... mam jich celkem dost at vim na co se pripravit

similenka
15. čer 2019

@xenie131 většinou je to o domluve

xenie131
16. čer 2019

@similenka dekuji