Ahoj, prosím nedokáže mi někdo, alespoň takhle pomoct, kožní mě objednala až po novém roce a už jsem trochu zoufalá ... Už nejakou dobu bojuji s čímsi na bradě, vypada to jako akné, ale to to není. Jsou to pupínky a na dotyk bolí. Praktická dr mi předepsala mast s kortikoidy, ale to moc nepomáhá. Vypadám jak pubertak a už si nevim rady😞
Ja myslím,ze je to akné,me se začalo hodne delat vlivem hormonu po porodu,ted se mi to zhorsilo nosenim roušky...myju si oblicej antibacterialnim mýdlem,snažím se na bradu nesahat,protože to člověk akorát roztahá vice...
Prijde mi to jako dermatitida. Taky jsem s ni par let bojovala. Zakladem je nemyt si oblicej vodou, vadi chlor a co nejmin kosmetiky. A z masti mam osvedceny Imazol. A Jarischuv roztok na myti.
Jinak na jare, pocas nouzoveho stavu, mi predepsala kozni lekarka kremy pres whatsapp.
Perorální dermatitida, vysušovat (imazol, zinkovka, sudocreme), nepoužívej pastu na zuby s fluorem, cisti misto vodou oblicej jarish roztokem
Me.pomohl akne color nebo jak se.to pise, taky to byla jakasi vyrazka.ale.nevim zda to bylo to samy...zabralo to tak po 3-4dnech
@hanka_12345 aknecolor nesnesu, ale i tak dekuji 🙂
Dermatitida z rousky - aktualne bezny stav u mnoha lidi. Vymenit rousku, nebo ji prat v necem jinem, nez peres.
Sudocream