Urgentní!!!‼️
Prosim nevi nekdo co to muze byt siri se to nezastavitelne lekar tvrdi ze lupenka ja si to nemyslim strasne to pali na kortikoidy nereaguje svedi to neskutecnym zpusobem kdyz to zrovna nepali a flek se objevi behem nevim ani kolika minut ci hodin ale najednou byl v podobne male na zacatku viz fotka a ted je to ve fazi viz dalsi fotka a i na jinych castech
Kolecka dela i plisen.
Vzal ten doktor aspoň nějaký vzorek/stěr nebo hned nasadil kortikoidy?
Takže za mě je i rada změnit lékaře. 🙂
@marge_s jak už jsem psala, mám zkušenost pouze s pásovým oparem u mého dítěte, kde to vypadalo velmi podobně, začínalo to malým flíčkem, postupně rychle přibývaly rudé fleky bez puchýřků. Fotky dávat nechci, měla to hlavně v tříslech, na břiše a na noze, tedy na více místech. Puchýřky se vyklubaly později. Naše dětská doktorka nepoznala, co to je, a doktorka na kožním v nemocnici taky ne. Zřejmě to nemusí být vždy takový ten jasný učebnicový případ. Netvrdím, že tohle nemůže být něco jiného, jasně, že může, ale napsala jsem mojí zkušenost.
@hennrietta nebral prave😀 o to bojuju furt ani krev ani ster
@martiniz Tak jiný lékař. To není v pořádku..
Dcera měla pásový opar, který se tomuhle docela podobal. Doktorka si vůbec nebyla jistá, co to je, že to vypadá dost divně, tak zavolala další, pak ještě jednu, a nakonec se dohodly, že to asi bude ten opar. Když říkáš, že to bolí a rychle se to rozlézá, tak by to možná mohlo být...
Řeší se to na infekčním.