Kožní alergická reakce na skořicový zábal. Měly jste to?

petrakm
12. kvě 2012

Ahoj,šla jsem na skoricovy zabal(vacupress,lymfoven) a 2. Den po jsem se v místech zabalu total osypala,přijde mi to mozna jako Spálená kůže(dnes,3dny po)..vysev cervenych pupinku..v pondělí jdu ke kozni,ale jen sonduju jestli jste to nemely nektera..po 1.synovi jsem tyto zabaly absolvovala a žádná reakce,ale telo se meni..jde mi hlavne o dobu,kdy se to dalo do kupy..mam odjizdet k moři..no:-/

anitram18
12. kvě 2012

Brala bych to jako kontaktní iritační nebo alergickou reakci...a vyléčení bych dala tak týden max.10 dní, pokud půjdeš na kožní tak možná i míň 😉

emilek12
6. bře 2020

Ahoj,ozivuju diskusi,v pondeli jsem byla na masazi nohou se skoricovym zabalem a hned druhy den od rana strasne svedeni,paleni,otok v oblasti kolene a stehna,poseta puchyri,nektere i do cervena.U alergologa jsem byla ve stredu,nasadil prednison a zodak,ale ani po 3 dnech uzivani nepozoruji posun k lepsimu,jen kuze trochu rohovati,ale noha porad ruda,svedi,pali.Dle mudr.to chvili potrva nez se to zlepsi.Nemate nekdo podovnou zkusenost s koprivkou?Jak rychle se stav zacal obracet k lepsimu?Dekuji za dpovedi,je to umorne😕