Kost v krku. Mohla by to být, nebo něco jiného?

martinatrg
16. kvě 2020

Ahoj, jsem po angine (streptokok). Jak jsem dobrala antibiotika, stejně mi nebylo moc dobře a měla jsem pocit že nejsem úplně ok. Teď je to lepší.
Včera jsem ale jedla kuřecí burger a najednou mě pichlo jakoby na leve části krku. Bolí mě to i teď, ale pouze když jim nebo zvykam něco. Prostě mě tam picha. Napadlo mě, jestli by to nemohla být kost, mám z toho docela stres a mám pocit takového knedlíku v krku na leve strane. Občas mi jdou bolesti až do ucha. Myslíte, že to může být angina zase nebo nějaké těleso.....nebo zkrátka podrážděně nebo zdureny krku?
Diky

katka9184
16. kvě 2020

Mně takhle pichalo v krku, když jsem měla čepy na mandlích🙄. Mandle byly plné takových bílých kousků...

martinatrg
autor
16. kvě 2020

@katka9184 No já si tam moc nevidím. Ale samozřejmě zavolám v pondělí lékaři.
Ale teď mám hodně strach, aby to nebyla nějaká ta kost 😅

lolam10
17. kvě 2020

Z mleteho kureciho je velmi nepravdepodobne ze by byla kost vetsi nez par mm ktera by neprosla...spis to bude neco po te angine,navic psychosomatika hraje velkou roli...

kixi
17. kvě 2020

To vypada na cep...bud se vraci angina nebo tam nejaky zustal a zlobi...sla bych k lekari

merope
17. kvě 2020

@martinatrg Max prostě čep, do kterého zalezl kus jídla / zanítilo se to po jídle, zapíchnutou kost bych v burgeru fakt nehledala.

martinatrg
autor
17. kvě 2020

@merope Tak to asi budou ty čepy. Myslím že v krku mám takový pahylky ale ne úplně na mandlích, spíš jakoby ještě dál.
Je to opravdu nepříjemné. Není to nějak nebezpečné? Třeba udušení nebo podobné. Asi tu budu znít naivně, ale stres prostě dělá svoje 🙂
Díky za odpovědi

merope
23. kvě 2020

@martinatrg Sorry, měla jsem rozbitý počítač, tak už asi víš, že jsi přežila. Nebezpečné je to max v tom, že to může být infekční pro okolí, že to není asi úplně doléčené a když tě to bude bolet, tak nebudeš moc jíst 🙂.