Holky jak jste spokojene s kosmetikou ?
Také dopručuji! Cena sice vyšší, ale vydrží cca půl roku. Takže ve výsledku to zase taková hrůza není, když si člověk vezme kolik ročně za kosmetiku vyhodí.
@sway24 já se s kosmetikou poprvé setkala u paní, co me líčila na svatbu, pak jsem dostala od tchyně malé vzorečky krému ( pro ni nevhodný dárek) a moc mi to vyhovovalo, dlooooouho mě odrazovala cena krémů, které jsem chtěla,nakonec jsem se přemluvila a řekla si, že nekouřím, nepiju, šetřím kde můžu, tak si jednou za čas dopřeju taky něco pro sebe a objednala jsem si denní a noční regenerační duo, krém a čistící masku Time wise (nebo jak se to píše) a jsem nadmíru spokojená, pohledej po netu, kosmetika se dá sehnat levněji než u dealerky, kdybych nenašla laciněji, tak bych asi nikdy nekoupila, ale teď co už pár měsíců kosmetiku používám, tak bych asi zaplatila i plnou cenu, je to fakt rozdíl. Na ostatní patlátka nejsem, takže nemohu soudit.. co jsem doma s děckem, tak se nemaluju a spíš na sebe kašlu ☹ Někde se mi od nich válí BB krém, ze kterého jsem byla unešená, ale použila jsem ho tak 5x.... prostě se na vycházku se psem nehodlám líčit.... Na svatbě jsem měla komplet líčení MK a dopředu jsem paní hlásila, že mám problém s většinou řasenek, mám citlivé oči a po aplikaci většiny řasenek "řvu jako želva" , nesnesitelné pálení očí a řasenka musím hned pryč, ale MK mi nevadila, bohužel nevím, jako to byl přesně výrobek. MK můžu doporučit, jak píše @schybolova balení ti vydrží měsíce
Zkusila jsem a nebyla jsem spokojená. Úroveň za mě srovnatelná s obyčejnou drogérkou a to mi na pleť nesmí.
používám a jsem naprosto spokojená, mám krémy na obličej i ruce (ty sou hodně dobrý), jako zahradník sem měla ruce fakt fuj a večer jsem je namazala MK a ráno jako nový 🙂
ještě od nich mám nějaký matlátka a stíny sou taky dobrý, hezky držej
většinou to dostanu k ježíškovi nebo k narozkám, známá to dělá, tak sem tam přiletí i nějaký vzorek :D
Štve mě, že se prodává přes MLM a ty baby mi občas přijdou jako sekta. S pečující a tělovou kosmetikou jsem byla spokojená, dekorativní už je slabší, nicméně - přešla jsem na Biodermu, protože mě fakt nebavilo to nahánění každého půl roku, že mají další strašně úžasnou řadu čehosi, co nutně musím vyzkoušet.
Ja holky prave MK zacala delat ja jsem s ni moc spokojena tak jsem chtela znat i nazor ostatnich 🙂
Je to jedna z nejlepších kosmetik u nas 🙂 Za mě určitě doporučuji... Jen cena je malinko jinná, ale zase kosmetika mnohem déle vydrží 😉