Ahoj, je sice je období alergii a někomu se to možná bude zdát jako hloupá otázka 🙂 Ale už třetí den mám horší dýchání a jak se snažím hodně dýchat (a mám z toho taky samozřejmě nervy) bolí mě i lehce na hrudi. Horečky nemám, kašel nemám, bolesti těla nemám ani rýma nebo něco podobného. Léky na alergii jsem vysadila nejspíše koncem června. Jenom mě zajímá, zda je nějaký případ kdy člověk nemá horečku, rýmu, kašel a podobně a dýchá se mu špatně a podobně. Samozřejmě nervy hrajou svoje :D
@martinatrg jo může být, já jsem měla psychosomatické problémy s dýcháním, fakt tehdy toho na mě bylo hodně. A jak se vše vyřešilo, tak najednou pohoda. Takže nervy dělají svoje.
@martinatrg Tak mohli by to být i zablokován záda, krční páteř. Ja jsem jednou takhle skončila na pohotovosti, že jsem nemohla vůbec dýchat. Tam mne vysetrili a řekli že to je zablokován krční páteř pichli mi injekci na odblokování a bylo to dobrý
@martt
@tasimia
@veronikav31
No byla jsem u lekarky a nejspíše zánět nosohltanu. Ale pak na začátku než mě poslechla a vyšetřila, tak mluvila něco o embolii...Tak mě to celkem dost zastrasilo
ja se toho docela bojím, mám strach, že bude hodně velkíá celosvětová ekonomická krize :(
dobre ze jsi sla za lekarem... ne vsichni maji typicke priznaky, kamarad jen hrozne spal, jinak zadny kasel, teplotu ani dusnost a pozitivni byl... uz se tesim na podzim jak to budem rozeznavat😀
Ahoj, to bych musela mít už skoro půl roku😉 Ne, vážně, může to mít souvislost s alergií. A ano,i když nemáš žádné příznaky, tak koronavirus mít můžeš. chce to klid.máš takto i strach z chřipky?